Gandul de dimineata 21 Aprilie

empty-tomb„Adevărul învierii”
Adevărul învierii insuflă spaimă în multe suflete. Alţii, mai indiferenţi, spun: dacă ai murit, eşti mort. O doamnă cunoscută pentru necredinţa ei m-a întrebat: „Credeţi că acele trupuri care s-au descompus în pământ, vor mai învia?“. Tatăl acelei doamne era fermier şi astfel am întrebat-o, dacă a văzut cum boabele de grâu de pe întinsele lanuri, mai întâi, au putrezit. Ea a răspuns afirmativ. Am continuat şi am spus că bobul de grâu, pus în pământ şi care putrezeşte, şi apoi apare o altă plantă nouă, este o mare dovadă, pusă de Creator în natură, despre înviere. Doamna a recunoscut că până atunci nu s-a ocupat cu acest gând.
Dacă Dumnezeu a pus în natură puterea învierii, oare nu poate să învie trupurile oamenilor morţi? Dacă nu ar fi înviere, nu ar fi nici frică de moarte. Dumnezeu spune că oamenilor le este rânduit să moară o singură dată şi apoi vine judecata.
Cititorule! Permite-mi să te întreb dacă sufletul tău este eliberat de frica morţii. În aceste zile, când mulţi spun cu buzele: „Hristos a înviat“, te rog gândeşte-te că El a înviat cu adevărat şi doreşte ca viaţa ta să fie pusă în ordine prin credinţa în El.
*Aşa este şi învierea morţilor. Trupul este semănat în putrezire, şi învie în neputrezire. 1 Corinteni 15.42*

Articol de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s