Gandul de dimineata 22 Aprilie

horoscop-5-aprilie-20141„Horoscopul”
Credinţa în horoscop a fost, este şi va fi până la sfârşit o credinţă demonică, drăcească. Urmările acestei credinţe ne înconjoară în tot locul: indiferenţă faţă de Cuvântul lui Dumnezeu, lipsă de bucurii, deprimare. Este un drum ce conduce la pierzare.
Dumnezeu spune despre cel care face astfel de lucruri: „Îmi voi întoarce faţa împotriva omului aceluia …“. De aceea nu trebuie să credem în horoscop. De aceea nu trebuie nici măcar să-l citim. Ca şi toate lucrurile oculte, magia, ghicitul în cărţi, chiromanţia ş.a.m.d., horoscopul este o viclenie perfidă ca o pânză de păianjen. Cine ajunge odată în ochiurile ei, fie chiar şi în glumă, se încurcă tot mai adânc în ele.
Unde poţi găsi eliberare? Mai întâi trebuie să-ţi dai seama că tu singur nu te poţi elibera. Niciun om nu este suficient de puternic, ca să poată birui forţele întunericului din această lume. Singurul, care este suficient de puternic, este Biruitorul de la Golgota: Isus Hristos. Această biruinţă trebuie să o primeşti pentru tine în mod personal, ca pe un drept al tău. De aceea vino la Isus cu păcatele şi îngrijorările tale! El te iartă şi aşa poţi începe o viaţă nouă.
*Să nu vă duceţi … la vrăjitori: să nu-i întrebaţi, ca să nu vă spurcaţi cu ei. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru. Levitic 19.31*

Articol de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s