Gandul de dimineata 23 Aprilie

747_400_ckpt„Lasă maneta de comandă”
În cadrul pregătirii ei ca aviator, Susan Smart absolvea al treilea zbor pe care îl efectua singură. Efectuând la înălţimea de 1.500 m. o anumită manevră, avionul ei Cessna 150 a început să intre în vrilă: avionul se învârtea în jurul propriei axe şi se îndrepta fulgerător spre pământ. Câteva secunde, Susan a încercat în zadar să reobţină controlul asupra avionului. Dar în zadar! Atunci, Susan şi-a adus aminte de sfatul unuia dintre profesorii ei pentru astfel de situaţii: Lasă maneta de comandă!
Dar pentru a lăsa maneta, era nevoie de curaj. De mai multe ori, Susan şi-a spus: Lasă maneta! Până la urmă ridică mâinile şi îşi acoperi faţa cu ele, aşteptând încordată. În câteva secunde, avionul se stabiliză în aer. Pierduse aproximativ 900 m. din înălţime, dar scăpase.
Susan a învăţat o lecţie importantă în acea zi: când în situaţii de criză, totul pare să scape de sub control, atunci Dumnezeu îi aduce aminte de promisiunile Sale şi îi cere să se încreadă în El. Dumnezeu o va conduce întotdeauna pe linia dreaptă de zbor.
Să-i lăsăm lui Dumnezeu conducerea vieţii noastre, dar nu abia atunci când viaţa noastră a ajuns într-o situaţie dificilă.
*Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta! Proverbe 3.5*

Articol de la CLaudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s