Gandul de dimineata 6 Mai

regele-leu1„Să ne încredem!”
Când auzim vorbindu-se despre un leu, ne gândim la un animal fioros şi ne cuprinde teama. Dar Dumnezeu, Creatorul tuturor, poate să ordone şi animalelor de pradă să fie folositoare scopurilor Sale.
O misionară din Africa Centrală împreună cu o prietenă s-au deplasat cu barca de la un ţărm la altul pentru a vorbi femeilor de acolo despre Mântuitorul. Pe suprafaţa apei erau insuliţe de papirus. După ce au mers un timp cu barca, au ajuns la o astfel de insulă plutitoare de papirus. Deoarece papirusul era înalt, femeile nu mai vedeau cerul. Încercând să se îndepărteze de acea insulă, cele două femei şi-au pierdut orientarea, în barcă neavând o busolă. Seara se apropia cu repeziciune. În această situaţie, misionara şi prietena ei s-au rugat Tatălui ceresc. El Însuşi spune: „Cheamă-Mă în ziua necazului, şi Eu te voi izbăvi!“.
Dumnezeu a răspuns rugăciunii lor. Un leu flămând se auzea în depărtare. Atunci cele două femei au ştiut care este direcţia de mers. La apropierea de ţărm, leul şi-a văzut de drumul său, iar femeile au ajuns acasă bucuroase, că rugăciunea le-a fost ascultată.
Să ne încredem şi noi în atotputernicia lui Dumnezeu!
*Cum se îndură un tată de copiii lui, aşa Se îndură Domnul de cei ce se tem de El. Psalmul 103.13*

de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s