Gandul de dimineata 17 Mai

barza_cuib_m„Cuiburile de berze”
Într-un oraş din Franţa, un creştin încercase să primească de la autorităţi permisiunea de a împărţi broşuri creştine în piaţă. Toate încercările păreau să fie fără succes. Până la urmă, pentru a scăpa de el, biroul administrativ al oraşului i-a acordat un loc la marginea oraşului, în afara zonei pieţei, care se mărginea cu o pădure. Acolo, creştinul şi-a instalat masa lui, deşi era conştient că nu va trece nimeni pe acolo. În această situaţie s-a rugat cu încredere Domnului său, ca El să preia totul în mâna Sa şi să găsească o soluţie. La scurt timp după aceasta, mai multe berze s-au aşezat într-un copac mare din apropiere, pentru a-şi face cuibul. Un jurnalist a observat acest lucru şi a scris un articol în ziar: „Berze la marginea oraşului. Ele îşi fac cuiburile într-un copac mare“.
A doua zi au venit mulţi oameni, pentru a observa berzele construindu-şi cuiburile. Au văzut masa cu cărţi şi au luat din ceea ce li s-a oferit. Au avut loc şi discuţii preţioase despre Dumnezeul-Creator, care le-a indicat berzelor locul pentru cuibul lor şi care a găsit o cale prin Isus Hristos, prin care păcătoşii pot fi mântuiţi.
Bucuros şi mulţumitor, creştinul a recunoscut cum Dumnezeu i-a condus pe oameni la masa lui, pentru a face cunoştinţă cu evanghelia.
*Da, numai în Dumnezeu mi se încrede sufletul; de la El îmi vine ajutorul. Psalmul 62.1*

Articole de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s