Gandul de dimineata 24 Mai

relaxare„Liberă, și n-ai știut (2)”
Sărmana femeie, de emoţie, nu ştia ce să mai zică. Se gândea mereu la vorbele bătrânului: „Liberă, şi n-ai ştiut“. Se gândea cu amărăciune la acei ani de chin.
Bătrânul o găzdui pe femeie şi în acelaşi timp făcu o plângere la tribunal. Familia bogată a fost obligată să plătească toată munca femeii.
Cuvintele „liberă, şi n-ai ştiut“ ne îndreaptă gândul spre o eliberare mult mai mare: eliberarea din păcat. Mântuitorul a venit în lumea noastră, ca să ne elibereze de păcat şi din moarte. Jertfa Sa de la cruce este mai mult decât suficientă pentru eliberarea oricărui om de sub robia păcatului şi a morţii.
Ce trist este că aşa mulţi oameni trăiesc în robia păcatului, cu toate că Dumnezeu oferă calea eliberării prin credinţa în Fiul Său! Nimeni nu se poate dezvinovăţi că nu a ştiut de existenţa unei eliberări. Dumnezeu a permis ca, prin toate mijloacele de comunicare, oamenii să audă vestea bună a eliberării. Chiar şi această meditaţie este un mesaj special pentru tine, cititorule, că poţi fii eliberat din robia păcatului. Singurul care poate elibera este Mântuitorul. Încrede-te în El şi vei fi liber!
*Veţi cunoaşte adevărul, şi adevărul vă va face slobozi. Ioan 8.32*

Articol de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s