Gandul de dimineata 8 Iunie

speranta, rabdare si incredere„Răspunsul dat credinței”
Încredinţaţi de puterea şi bunătatea lui Isus, patru oameni au adus la El un paralitic. Neputând să se apropie din cauza mulţimii, ei au coborât patul cu cel bolnav printr-o deschizătură făcută în acoperişul casei. Văzându-le credinţa, Mântuitorul a zis paraliticului: „Fiule, păcatele îţi sunt iertate!“.
Niciodată nu se face în zadar apel la bunătatea lui Isus. Credinţa găseşte întotdeauna în Mântuitorul un răspuns deplin la nevoile create de păcat. Trebuie numai, după exemplul celor care au adus pe acel bolnav la Isus, să existe cunoştinţă despre propriile nevoi şi credinţă în bunătatea Aceluia care a părăsit slava pentru a izbăvi pe creaturile Sale de urmările păcatului. Răspunsul Mântuitorului face într-adevăr să se înţeleagă că toate relele provin din păcat. Dar ce har minunat! Hristos Însuşi aduce soluţia unde se află răul şi unde omul neputincios nu se poate izbăvi singur. Hristos dăruieşte prin credinţă o vindecare completă de toate rănile pricinuite de păcat.
Întâlnirea paraliticului cu Isus a produs o mare bucurie în inima sa, dar şi glorificarea lui Dumnezeu din partea mulţimii. Şi întoarcerea ta la Mântuitorul îţi va aduce vindecare de boala păcatului, dar şi fericire temporară şi veşnică.
*Când le-a văzut Isus credinţa, a zis slăbănogului: „Fiule, păcatele îţi sunt iertate!“. Marcu 2.5*

Articol de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s