Gandul de dimineata 14 Iunie

misionari_internationali_400„Avertizare incomodă”
Un misionar din Congo a povestit ce i s-a întâmplat la una din vizitele sale. Într-o noapte a dormit într-un sat şi toată noaptea nu s-a putut odihni din cauza lătratului câinilor. A căutat în tot felul să-i aducă la tăcere pe câini, dar nu a reuşit. Când s-a plâns gazdelor de deranjul care i l-au produs câinii, aceştia i-au spus misionarului că nişte lei căutau să pătrundă în sat. Urmele lor se puteau vedea nu prea departe de cortul unde a dormit misionarul.
Când misionarul ne-a istorisit cele întâmplate, a adăugat: „Câinii au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a îndepărta pericolul, iar eu, în neştiinţă, am căutat să-i liniştesc. Tot astfel se întâmplă cu cei care astăzi ne fac reproşuri, fiindcă vorbim prea mult despre iad, despre mântuire, despre Mântuitorul. Dacă primesc mesajul evangheliei, într-o zi cred că ne vor mulţumi“.
Evanghelia nu este o veste înspăimântătoare, ci este vestea bună a păcii şi a vieţii veşnice pe care Mântuitorul o dăruieşte tuturor celor ce îşi recunosc păcatele. Cine respinge vestea bună a mântuirii prin credinţa în Hristos, va deveni veşnic nefericit. De aceea să nu considerăm vestea bună ca fiind o avertizare incomodă!
*Iată că tu eşti pentru ei ca un cântăreţ plăcut, cu un glas frumos … Ei îţi ascultă cuvintele, dar nu le împlinesc deloc. Ezechiel 33.32*

Articol de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s