Gandul de dimineata 23 Iunie

Home-cinema--care-nu-ocupa-spatiu-in-incapere--Te-tenteaza-„O cameră mică”
Franz Joseph, împăratul Austriei şi soţul legendarei Elisabeth, a fost un om dependent de lucru. După ce se trezea de obicei înainte de ora 4 dimineaţa, lucra 14 ore pe zi pentru menţinerea imperiului austriac. Pe lângă audienţe, discuţii şi recepţii seara, se număra lucrul meticulos la birou.
La curtea împărătească vieneză se poate vizita astăzi biroul său dotat simplu în comparaţie cu luxul celorlalte încăperi. Este o încăpere mică în care doar puţine persoane aveau acces, dar în care totuşi s-au luat decizii care priveau întreaga ţară. Ceea ce decidea Franz Joseph avea efect asupra vieţilor multor oameni.
Din inimă ies izvoarele vieţii. Ceea ce decizi în inima ta, pentru început invizibil pentru ceilalţi oameni, are efect asupra vieţii tale. Din înclinaţii mici, ascunse se nasc dependenţe, din convingeri bune, care apar în inimă, rezultă căi ale binecuvântării. Deciziile luate în ascuns, în cămăruţa inimii tale au efect şi asupra altora şi devin vizibile. Ce fel de decizii iei în „camera ta de guvernare“?
*Păzeşte-ţi inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieţii.
Proverbe 4.23*

Articol de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s