Reteaua sociala

Microsoft-si-a-lansat-retea-sociala--Video-Tehnologia a schimbat lumea. E peste tot. În mașinile noastre. În casele noastre. În urechile noastre. Pe încheietura mâinilor noastre. În mâinile noastre. Peste tot. Aproape, sau chiar și în inimile noastre…

E greu de imaginat cum ar fi viața fără Facebook, YouTube, Yahoo Messenger, Instagram, Twitter… și lista ar putea continua și mai departe. Tehnologia a adus o revoluție socială. Noi toți vrem să ne conectăm cu oamenii.

Isus a avut propria Sa rețea socială. El a stabilit-o pentru a schimba viața unei persoane la un moment dat. El a călătorit din loc în loc spunând altora Vestea Bună. Și înainte de a pleca să fie cu Tatăl Său în ceruri, El ne-a poruncit și nouă să facem același lucru: ,,Duceți-vă, nu doar unde vrem, ci în toată lumea. Propovăduiți Evanghelia, nu doar la cine vrem și ne place, ci la orice făptură…”

Astăzi, noi suntem ,,Rețeaua Socială.” Ne trăim viețile în fiecare zi, cu posibilitatea de a spune altora despre Isus. Suntem prea plini de atâtea metode. Avem mii și mii de prieteni în listele noastre, avem atâtea numere în telefoane, avem atâtea feluri de a publica și a share-ui Vestea Bună. Și totuși, de câte ori o facem? De câte ori spunem altora despre Hristos? De câte ori povestim despre Golgota? De câte ori… ?

Dăm share la o grămadă de lucruri fără folos, dar sărim de atâtea ori peste lucrurile valoroase, versete biblice, inspirații, poezii, cântări creștine… Ne afișăm atât de mult pe noi cu atâtea poze și selfie-uri, dar oare unde-i Dumnezeul care ar trebui să strălucească în noi? Observ tot mai multe check-in-uri la atâtea mii de locații, așa zise scumpe, dar foarte puține, sau mai bine zis chiar deloc la ,,Biserica lui Hristos…”

E timpul să ne trezim. E vremea să răspândim tot mai mult mesajul Vestei Bune. E timpul să fim sociali. În parcarea de la școală. În magazinul alimentar. Pe stradă. Pe avion. Pe Facebook. Pe Twitter. Pe Messengere. Oriunde mergem. În orice facem…

Și… știu sigur că ori de câte ori o vom face, El o va ,,Like-ui…”

Articol scris de Paul Burdut

Sursa: Ciresarii.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s