Gandul de dimineata 27 Iunie

shutterstock_calatorie libertate„Ultima călătorie”
Istoria vieţii miliardarului Steve Fossett este ca un roman de aventuri. Fossett a stabilit nenumărate recorduri: primul înconjor al lumii nonstop singur într-un balon, un record al vitezei într-un avion, primul zbor nonstop singur în jurul globului în 67 de ore, un record pentru cel mai rapid înconjor al lumii pe vapor. Următoarea încercare de record a fost planificată în scufundare. Pentru aceasta a comandat construirea unei bărci speciale, adecvată pentru scufundări de până la 11.300 metri. Dar în 3 septembrie 2007, Fossett a pornit într-un scurt zbor de pe terenul prietenului său, baronul Hilton. Câteva ore mai târziu, a fost dat dispărut. A început o căutare febrilă, dar fără rezultat. Abia după un an, un călător a găsit obiecte care indicau spre Fossett. S-a găsit apoi şi epava împreună cu rămăşiţele lui Fossett.
Fossett şi-a planificat întotdeauna cu mare grijă fiecare călătorie, a gândit-o bine, a asigurat-o. Oare a fost echipat şi pentru această ultimă călătorie a vieţii sale?
Dar cum stau lucrurile cu tine? Ştii unde se va sfârşi ultima ta călătorie? Oamenii, care cred în Isus Hristos ca Salvatorul lor, care au găsit iertarea vinei lor, nu trebuie să se teamă de moarte. Ea este pentru ei doar poarta de intrare într-o viaţă la Dumnezeu în cer. Pentru aceasta, Domnul Isus a plătit la cruce cu viaţa Sa.
*Zideşte în mine o inimă curată, Dumnezeule, pune în mine un duh nou şi statornic! Psalmul 51.10*

Articol de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s