Gandul de dimineata 8 Iulie

creativitate-natura-om-stanca„Credința – o legătură de nădejde”
O barcă se răsturnase în apropierea cascadei Niagara, iar cei doi oameni aflaţi în ea fuseseră luaţi de curentul apei. Între timp, oamenii de pe mal le aruncară câte o frânghie. Unul din ei se prinse cu putere de frânghie şi a fost tras teafăr la mal; celălalt însă, văzând o bucată mare de lemn plutind pe apă, dădu drumul frânghiei şi se apucă cu mâna de lemn. Pentru că lemnul era mai mare decât frânghia, i se păru că prezintă o mai bună garanţie. Însă lemnul împreună cu omul agăţat de el se prăbuşiră în abisul cascadei, pentru că nu aveau nicio legătură cu malul.
Tot aşa se întâmplă cu omul care se încrede în faptele sale bune, în milostenii şi nu se încrede în Dumnezeu. Credinţa, chiar dacă este privită ca o frânghie subţire, se află în mâna marelui Dumnezeu. Puterea infinită a lui Dumnezeu trage frânghia de legătură şi mântuieşte pe cel ce crede în Isus Hristos. Credinţa ne pune în legătură cu Dumnezeu prin Mântuitorul Isus Hristos.
Să ne gândim bine şi apoi să stabilim o legătură de nădejde cu Dumnezeu prin credinţa în Fiul Său!
*Cine crede în Fiul are viaţa veşnică; dar cine nu crede în Fiul nu va vedea viaţa, ci mânia lui Dumnezeu rămâne peste el. Ioan 3.36*

Articol de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s