Gandul de dimineata 12 Iulie

video-o-boala-misterioasa-transforma-in-zombi-copii-din-africa-9717564Bouba devenise un creştin adevărat şi se gândea cum să-i slujească lui Dumnezeu. Întotdeauna când sunt inimi deschise, Dumnezeu răspunde. Astfel, Bouba deveni un om care vorbea cu bucurie despre Mântuitorul său. Mulţi oameni din sat deveniseră creştini. Dar într-o zi, s-a întâmplat ceva trist. O femeie tânără, la scurt timp după ce a născut, a murit. În ziua înmormântării, după tradiţia lor păgână, fetiţa trebuia înmormântată de vie împreună cu mama ei.
Revoltat de această răutate, Bouba a luat fetiţa la el acasă. Astfel a luat fiinţă un orfelinat. Acolo, copiii sunt fericiţi, au ce mânca şi învaţă să-L cunoască pe adevăratul Dumnezeu şi pe Fiul Său. Oamenii din sat au fost mulţumiţi pentru acest om, care altădată era mort în păcatele sale, dar care acum a devenit un om cu respect faţă de Dumnezeu şi faţă de oameni. Dorinţa lui Bouba a fost ca toţi oamenii să fie eliberaţi de superstiţiile păgânismului prin credinţa în Mântuitorul şi astfel să aibă un viitor sigur, căci numai El are putere să nimicească pe cel ce are puterea morţii, adică pe diavolul, şi să elibereze pe orice om de sub puterea diavolului – acest vrăjmaş al sufletelor.
*… pentru ca, prin moarte, să nimicească pe cel ce are puterea morţii, adică pe diavolul, şi să izbăvească pe toţi … Evrei 2.14-15*

Articol de la Claudia Darie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s