Tu nu esti Jamie Sullivan si nu vei putea sa-l schimbi!

Vine un băiat în viața ta și ai impresia că-i poți schimba obiceiurile proaste, că tu îl poți face să renunțe la unele lucruri pe care el le consideră bune, și da, tu te crezi Jamie Sullivan. Îți imaginezi că și ție ți se va întâmpla ca și ei, că vei reuși ca prin atitudinea ta blândă și sfaturile tale de folos să-l schimbi pe Landon Carter. Dar știi, din nefericire în viața ta nu se va întâmpla astfel. Nu vei reuși să-l schimbi din temelii. Poate că va renunța la fumat pentru tine. Poate că își va controla cuvintele când va fi cu tine. Dar el va rămâne același în lipsa ta. Dar noi, fetele, sperăm că băiatul rău se va schimba într-unul bun peste noapte. Credem că noi vom face un lucru bun dacă vorbim cu el, fiindcă avem șansa de a-l schimba. Chiar credem asta! Ne luptăm pentru el, plângem pentru el. Și suntem dezamăgite când nu vedem rezultate în viața lui. El a rămas la fel. Și nouă nu ne-a reușit la fel cum i-a reușit lui Jamie.76132fa90c5ba49aed3be8e3043f8c24

Fetelor, dacă există în viața voastră un ”băiat rău” pe care sperați să-l schimbați, renunțați la a mai crede asta. Nu vă credeți Dumnezeu. Fiindcă sunteți numai niște oameni, deși aveți calități nebănuite de a schimba lumea în bine. Sunteți deosebite. Aveți o inimă suficient de mare încât să încapă dragoste pentru toată lumea. Aveți intenții bune. Dar lucrurile acestea nu sunt îndeajuns ca să îmblânzească o inimă de leu. Vă rog de dragul inimilor voastre, nu vă îndrăgostiți de un ”băiat rău”. Nu trăiți cu speranța că el se va schimba… că va fii mai bun după ce vă căsătoriți.. că nu va mai fuma.. că nu va mai înjura. Eu cred că nu sunteți suficient de puternice încât să puteți suporta toată viața povara pentru un bărbat necredincios. Nu cred că realizați în ce probleme intrați când acceptați invitația acelui băiat în oraș. La început acceptați din politețe. Și ca să fiți sincere, vă place și modul în care vă zâmbește. Pare că este numai pentru voi.

Aș vrea să meditați puțin la aceste lucruri și să vă puneți întrebarea dacă se merită să vă legați viața și inima de un asemenea băiat. Dacă sunteți pregătite să tăceți atunci când el vă va vorbi urât. Dacă doriți să trăiți în fiecare clipă cu speranța că el va deveni bărbatul viselor voastre. Preferați mai degrabă singurătatea, decât un bărbat alături de care nu veți fii niște femei fericite. Dacă îți dorești să vorbești cu Dumnezeu despre el, dacă dorești să vă uniți mâinile pentru rugăciune în fiecare zi.. atunci gândește-te de două ori înainte de a accepta invitația băiatului rău la vals.

Articol scris de Milena Cismasiu,

Vezi blogul ei: Intrebarileinimii.blogspot.ro

One response to “Tu nu esti Jamie Sullivan si nu vei putea sa-l schimbi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s