Charles Duke – astronautul de pe Apolo 16 care s-a intors la Domnul

„Am păşit pe lună timp de trei zile, dar a merge alături de Isus, este pentru totdeauna”, a declarat astronautul Charlie Duke în a treia zi a Festivalului Starmus, ce s-a desfăşurat recent în Insulele Canare, aşa cum suntem informaţi de Protestante Digital şi Agenţia EFE.

charles_duke_large.jpg

Astronautul de pe Apolo 16, Charlie Duke a afirmat că el este convins că Dumnezeu există, în urma unei întâlniri personale cu El, într-o experienţă vitală pe care a avut-o în urma intenţiei de suicid a soţiei sale în 1975, la şase ani după ce el a păşit pe Lună. Duke a specificat că el crede în Dumnezeu aşa cum au făcut şi alţi oameni de ştiinţă precum Copernic, Pascal, Newton, Einstein şi a insistat că nu este nici un conflict între prietenii lui – oameni de ştiinţă – şi libertatea lui de credinţă.

În conferinţa prezentată de el şi intitulată „Faţa ascunsă a Lunii”, inclusă în Festivalul Starmus, a semnalat că atunci când a călătorit cu nava spaţială „nu era creştin” şi nici nu a făcut „o călătorie spirituală”, dar a văzut „puterea lui Dumnezeu” atunci când soţia lui şi-a schimbat viaţa trecând de la tristeţe la bucurie. „Am păşit pe lună timp de trei zile”, a declarat Duke, „dar a merge alături de Isus, este pentru totdeauna”.

Citeste Tot articolul pe : http://benidradici.wordpress.com/2014/09/27/charles-duke-astronautul-de-pe-apolo-16-care-s-a-intors-la-domnul/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s