Rugaciune pentru pacea Ierusalimului chiar in inima orasului

Un progres întâlnit în acest oraș este numărul misiunilor de rugăciune care se roagă pentru pacea Ierusalimului. Una dintre ele tocmai a serbat un an de existență. ”Turnul de rugăciune” din centrul Ierusalimului și-a serbat aniversarea de 1 an.Israel-Flag-Johnk85
”Viziunea “Turnului de rugăciune” din Israel este de a aduce împărăția lui Dumnezeu înapoi pe pământ”, a afirmat dr. Paul Dhinakaran, directorul misiunii Jesus Calls si cel care a înființat ”Turnul de rugăciune”. ”Caut oameni din întreaga lume care să vină și să se roage în ”Turnul de rugăciune” din Israel. De asemenea, caut un loc unde să găzduim persoanele care vin să se roage pentru acest loc.”
”Viziunea noastră este să ne rugăm și să ne închinăm 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, iar Israelul și celelalte națiuni ale lumii se roagă împreună prin acest ”Turn al rugăciunii”’, a afirmat Kobe Ferguson.
”Turnul” slujește națiunile și adunarea locală. ”Au venit aici persoane din Coreea, China, Sri Lanka, India, SUA și toți au fost foarte încântați. De asemenea, adunarea locală are nevoie de un loc unde să se închine și să se roage. Locul acesta va fi deschis pentru toți credincioșii, fiindcă nu este o biserică, ci un loc de rugăciune”.
Cred că oamenii au înțeles dintr-odată Psalmul 122, unde scrie că trebuie să ne rugăm pentru pacea Ierusalimului, că toți care iubesc Israelul vor prospera. Dumnezeu le arată națiunilor lumii că nu vor ajunge departe dacă nu se vor ruga pentru Israel”, a afirmat Kobe Ferguson.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s