Situatia crestinilor din Orientul Mijlociu ramane aceasi

jd_53_vicar_05Mulți creștini suferă în continuare, după ce au fost alungați din propriile case de către SIIL. Va urma o parte dintr-un interviu cu Canon Andrew White, vicarul Bagdadului. Acesta va vorbi despre situația creștinilor din Orientul Mijlociu. ”Trebuie să ne rugăm pentru protecție. Trebuie să ne rugăm pentru călăuzire. Trebuie să ne rugăm pentru perseverență. În cele din urmă, trebuie să ne rugăm pentru pace”, a afirmat Canon Andrew White.
Care este mesajul pentru oamenii și bisericile din Occident vizavi de vremurile în care trăim ? Cum ar trebui ei să se pregătească pentru aceste vremuri și pentru vremurile ce vor veni ?
”Domnul ne spune că în zilele de pe urmă, înainte ca El să se întoarcă aici în Ierusalim, lucrurile nu vor fi tocmai frumoase, ci foarte grele. Vom fi zdrobiți, vom fi măcelăriți… Totuși, El ne spune să nu ne lepădăm de El. Vă invităm să fiți alături de noi și să mergem înainte împreună. Noi nu ne putem descurca singuri.Când te aliezi lui Dumnezeu, te aliezi poporului Său. Noi suntem o familie. Noi nu putem să vă oferim nimic, ca irakieni și sirieni, însă putem totuși să vă oferim multă dragoste. Noi împărtășim cu voi dragostea pentru Ieșua, dragostea pentru semeni și dragostea pentru voi toți care treceți acum prin necazuri”, a afirmat Canon Andrew White.
Canon Andrew White a fost întrebat dacă crede că ceea ce se întâmplă în Orientul Mijlociu și ceea ce face SIIL sunt dovezi că trăim vremurile din urmă: ”Sunt dovezi incredibile. Ni s-a spus că vremurile vor fi foarte grele și chiar așa sunt. Suntem măcelăriți și alungați din siguranța propriilor case. Ni s-a luat totul, în afară de Isus. Domnul este aici și Duhul Său este cu noi. Asta vom continua să spunem tot timpul: Domnul este aici !”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s