Taxiuri care afiseaza versete biblice în mod obligatoriu

taxiUn oraş din Filipine cere să fie afişate versete biblice pe mijlocul de transport public: motocicletele cu trei roţi. Orice motociclist care e prins fără verset biblic este amendat sau îşi pierde permisul. Oraşul doreşte ca lumea să ştie cât de mult iubeşte Cuvântul lui Dumnezeu.

În urmă cu douăzeci şi doi de ani, autorităţile din capitala provincială Tagbilaran, Bohol, a emis o ordonanţă care cere afişarea versetelor biblice pe spatele tuturor tricicletelor. “Cu un mesaj biblic la partea din spate a unităţilor, navetiştii ajung să vadă mesajul zilnic, iar acest lucru ajută la păstrarea liniştei în oraşul nostru”, a declarat Lucille Lagunay, consilier local.
Lagunay a menţionat că ideea Bibliei roţilor a dus la diminuarea ratei infracţionale, familii mai puternice şi un oraş relativ paşnic în comparaţie cu alte oraşe mari din Filipine. “Navetiştii ajung să vadă zilnic mesajele de pe triciclete, şi cine s-ar gândi la infracţiune când vede pasaje biblice peste tot?” a spus Lagunay.
La primăria oraşului Tagbilaran, Samuel Belderol înmânează de aproape douăzeci de ani permise de triciclete împreună cu versete biblice celor care doresc să devină şoferi de taxi pe trei roţi. “Acesta este singurul oraş din Filipine care are o asemenea ordonanţă. Dorim ca lumea să ştie că noi suntem un oraş temător de Dumnezeu şi că aceste versete biblice ne ajută să ne apropiem de Dumnezeu”, a spus Belderol.
Citeşte mai mult pe http://www.stiricrestine.ro Filipine: Taxiuri care afişează versete biblice în mod obligatoriu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s