Iluzionistul Alin Blain s-a pocait. VIDEO marturie la emisiunea,,Un show pacatos”

jgjg

Ilizionistul care s-a pocait in urma cu doi ani a povestit pentru televiziune si ziare cum si-a schimbat radical stilul de viata.

Dupa ce a iesit din lumina reflectoarelor, Alin Blaine, tanarul iluzionist care a facut turul televiziunilor ani de zile, s-a retras din viata publica si a adoptat un stil de viata care pe multi i-ar soca.
Fara niciun regret, si doar cu multa rugaciune, cum el insusi spune, a dat uitarii tot ceea ce l-a facut celebru si a luat-o pe calea credintei.

“Mi-am ars toate sculele de iluzionism. Aproape toate, caci altele le-am dus inapoi la magazinul de unde le-am cumparat. Viata mea s-a schimbat in ultimii doi ani. Cum se intampla altadata, cand vrajitorii cand se pocaiau ardeau toate cartile ca sa scape de fortele oculte. Eu, de exemplu, nu mai traiesc in preacurvie, nu am mai atins o femeie de doi ani, decat mana mamei mele, atunci cand o pup. Odata cu asta mi-am pierdut si toti prietenii”, a explicat Alin.

Tanarul spune ca vorbeste zilnic cu Dumnezeu pentru a fi impacat spiritual, dar sic a nu regret deloc viata pe care dus-o inainte.

“Castigam 1.000 de euro pe ora, aveam ce masina doream, orice femeie si mergeam in excursii cum altii doar viseaza, dar dupa ce am citit Bibilia de mai multe ori, am decis sa ma pocaiesc. Mi-am dat seama ca alta este chemarea mea!”, a mai spus Alin.

Sursa: Cancan.ro, youtube.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s