Apel la rugaciune pentru Pastorul Lazar Gog

screen-shot-2015-01-01-at-9-55-22-pm

Am asteptat cu nerabdare sa ascultam “Profetia Profetica 2015″, asa cum Pastorul Lazar Gog obisnuieste sa o pregateasca si sa o prezinte la inceput de fiecare an. Am aflat insa cu mahnire ca fratele Lazar Gog este bolnav si nu a putut sa fie prezent la biserica pentru prezentarea acestei predici. Nu stim starea in care dansul se afla, dar stim ca Biserica Emanuel din Anaheim (unde serveste ca Pastor), s-a rugat pentru el ca Domnul sa-l insanatoseasca.
Dorim ca sa ne alaturam si noi cu totii si sa ne rugam Domnului pentru el, asa cum si el s-a rugat pentru multi din noi atunci cand am avut si noi nevoie de rugaciune, ca Domnul Isus sa lucreze. Va rugam asadar pe toti cei care cititi aceste randuri sa-l aduceti in rugaciune pe Pastorul Lazar Gog, ca Domnul sa-i dea izbavirea. Vom reveni cu amanunte atunci cand le vom obtine.

God Bless You!
Am aflat din surse de incredere ca fratele Lazar Gog a suferit miercuri, un mini stroke(accident vascular), si este sub ingrijire medicala la un spital din Anaheim. Doctorii nu recomanda vizitatii, dar acum in aceste momente este mare nevoie de rugaciunile sfintilor, ca Domnul Isus sa se atinga de el si sa-l vindece. Rugati-va pentru fratele nostru Pastorul Lazar Gog…
Pana Domnul il va insanatosi pe fratele Gog, avem predica dansului din 24 decembrie 2014, aici –

Sursa:
http://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/01/01/apel-la-rugaciune-pentru-pastorul-lazar-gog/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s