Doua cereri urgente de rugaciune din Irak

bcfe096fa00e2c92d97d3207206d06b9

1. DanșiMarilyn Wilson, misionari care trăiesc în teritoriile ce sunt atacate de ISIS, cer sprijin prin rugăciune. ISIS tocmai a preluat orașul unde se află. Dan spune că ISIS trece sistematic din casă în casă pe la toți creștinii și cere copiilor să se lepede Isus. El a spus că până acum nici un copil nu a făcut-o, deoarece acei părinți curajoși au insuflat o credință aşa fierbinte în copiii lor că ei au ales martiriul. Toţi copiii au fost ucişi. Dar nu părinții lor. Vă rugăm să îi susţineţi în pierderea lor cu rugăciunile voastre, să vă rugaţi pentru speranță și perseverență.

ONU și-a retras forţele iar misionarii au rămas pe cont propriu. Ei sunt hotărâți să  nu plece de dragul familiilor creştine de acolo, chiar dacă aceasta înseamnă moartea lor. Sunt foarte înfricoşaţi, nu au nici o idee cum să slujească acestor familii care şi-au văzut copiii  martirizați. Cu toate acestea, Dan spune că știe că Dumnezeu i-a chemat pentru un motiv de El ştiut să fie vocea și mâinile Lui în acest loc în acest moment.

Chiar și așa, ei imploră ajutorul nostru: să ne rugăm să aibă curajul de a-şi trăi vocația în aceste circumstanțe grave. Și, asemenea copiilor, să accepte martiriul în cazul în care vor fi chemați să facă acest lucru.

O misionară a putut vorbi foarte scurt cu fratele ei prin telefon. Nu a spus-o, dar vorbea de parcă era ultima lor conversație. Rugați-vă şi pentru ea. Şi-a tot întrebat fratele cum să ajute, ce să facă. El i-a răspuns: „spune familiilor că NE RUGĂM pentru ei și NU sunt singuri sau uitaţi, indiferent ce se întâmplă”.

Vă rugăm să-i păstrați pe toţi în rugăciunile voastre.

  1. Aceasta cerere a venit în această dimineață:

În urmă cu doar câteva minute am primit următorul mesaj text pe telefonul meu de la Sean Malone, care conduce Crisis Relief International (CRI). Apoi am vorbit pe scurt la telefon și l-am asigurat că vom împărtăși această nevoie urgentă de rugăciune cu toate contactele noastre:

“Am pierdut orașul Queragosh (Qaraqosh). A căzut în mâinile ISIS și sunt decapitaţi sistematic copii. Acesta este orașul în care am introdus alimente pe ascuns. ISIS a obligat Peshmerga (forțele kurde) să se retragă și se află acum la doar 10 de minute de unde echipa CRI lucrează. Mai multe mii de oameni au fugit în orașul Erbil noaptea trecută. ONU şi-a evacuat personalul din  Erbil. Echipa noastra este de neclintit și va rămâne. Avem nevoie să ne înconjuraţi curugăciune!”.

Vă rugăm, rugați-vă cu putere ca poporul din nordul Irakului să fie eliberat de avansarea teribilă a  ISIS și de obiectivele sale extremiste de „convertire în masă la islam sau moarte pentru creștinii din întreaga regiune”.

Vă implorăm să nu ignoraţi acest mesaj. Şi să nu-l transmiteţi mai departe înainte de a vă fi rugat voi înşivă; apoi, trimiteţi-l la cât mai multi oameni posibil. Trimiteţi-l prietenilor și creștinilor ce îi cunoașteți. Trimiteţi-l în grupul derugăciune. Trimiteţi-l păstorilor voştri și telefonaţi-le să se roage duminică în timpul slujbei sau să dedice un timp special de rugăciune pentru aceasta. Avem nevoie „să stea oameni în spărtură” pentru fraţii noștri creștini.

Vă mulțumesc pentru toate rugăciunile voastre !!!!
Leo Gau

Sursa:

http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2014/11/doua-cereri-urgente-de-rugaciune-din.html

Advertisements

4 responses to “Doua cereri urgente de rugaciune din Irak

  1. autorul ambelor articole este Leo Gau. Interesant ca in articol spune: ” 2. Aceasta cerere a venit în această dimineață” in articolul de pe newscrestin din sâmbătă, 1 noiembrie 2014 si in cel de pe Neclintit din 14/01/2015. In care din aceste dimineti a venit cererea? Nu e de ajuns cata suparare si cate lacrimi se scurg zilnic pe acest subiect? ce sens are sa adaugam prostie si senzationalism care nu fac altceva decat sa discretideze o cauza altfel nobila si anume, rugaciunea… ?

  2. dumnezeu ? da… :)…pentru el mor copii aia de abia au invatat sa isi lege sireturile…dumnezeu. Oamenii… trebuie sa dispară, toti, sa nu mai ramana nimic…răutate, minciuni, moarte… sute de mii de ani de evolutie, milioane …un jegos de miracol…Omul …bacterie->om ? Si ce se intampla…nici animalele nu isi omoară puii…in schimb oamenii degeaba inteligenta si restu, si ce motiv, o minciuna, o aberatie, pentru nimic. Cum cand erai mic auzeai o poveste despre Mos Crăciun si te făcea să crezi… tot exact acelasi lucru e si motivul pentru care mor copii aceia, o nenorocită scarboasa de poveste doar ca mult mai amplă si mai mincinoasă, motivul a atâtor nenorociri. Asta vrea dumnezeu asta, macel, baie de sânge în numele lui? Nu se poate asa ceva 😦 … Era mai bine sa nu existam…Nu aducem nimic bun…distrugem si atat.

    • Exact asta nu vrea Dumnezeul adevărat.
      Asta învață islamiștii în bibliile lor, că dumnezeul lor dorește sânge.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s