Papa de la Roma: “Nu exista iad, toate religiile intr-una singura, acceptam orice…”.

Papa Francesco celebra la domenica delle palmeUn om care este acolo pentru a descoperi multe “secrete” ale vechii Biserici Catolice este Papa Francisc. Unele dintre convingerile care există în cadrul bisericii sunt acum puse deoparte de către Papa, care a fost recent numit Omul Anului de către Time Magazine. În ultimele revelațiile, Papa Francis a declarat:

“Cu umilință, căutare interioara și meditare a rugăciunii, am castigat o nouă înțelegere a anumitor dogme. Biserica nu mai crede în iad, unde oamenii suferă. Această doctrină este incompatibilă cu iubirea infinită a lui Dumnezeu. Dumnezeu nu este un judecător, ci un prieten și un iubitor al umanității. Dumnezeu nu caută să condamne, ci numai să îmbrățișeze. Ca povestea lui Adam și Eva, vedem iadul ca o figura de stil. Iadul este doar o metaforă pentru sufletul izolat, care, la fel ca toate sufletele va fi în cele din urmă unit în dragoste cu Dumnezeu.”

Într-un discurs socant care rezoneaza in jurul lumii, Papa Francis a declarat: “Toate religiile sunt adevărate, pentru că ele sunt adevărate în inimile tuturor celor care cred în ele. Ce alt tip de adevăr este acolo? În trecut, biserica a fost dura cu ceea ce considera greșit din punct de vedere moral sau păcătos. Astăzi, nu suntem judecători. Ca un tată iubitor, noi nu condamnăm copiii noștri. Biserica noastra este suficient de mare pentru heterosexuali și homosexuali, pentru cei pro sau contra avortului! Pentru conservatori și liberali, comuniștii sunt bineveniti și chiar sunt uniti cu noi. Noi toti iubim si adoram acelasi Dumnezeu!

Pe parcursul ultimelor șase luni, cardinalii, episcopii catolici și teologii au dezbătut la Vatican, viitorul Bisericii și să redefinească doctrinele si dogmele catolice. Al treilea Sinod de la Vatican II, este cel mai mare și cel mai important, după Sinodul de la Vatican II care a fost încheiat în 1962. Papa Francis a numit noul consiliu “finalizarea Sinodului de la Vatican II.” Al treilea Sinod de la Vatican II a fost încheiat:

“Catolicismul este acum o “religie modernă și rezonabila”, care a suferit schimbări evolutive. Este timpul să renuntam la intoleranta. Trebuie să recunoaștem că adevărul religios evoluează și este in continua schimbare. Adevărul nu este absolut sau sculptat în piatră. Chiar și ateii recunosc divinitatea. Cu acte de dragoste și caritate chiar si ateul il recunoaște pe Dumnezeu și isi salveaza sufletul, devenind un participant activ în răscumpărarea omenirii.”

O declarație din discursul Papei a dus tradiționaliștii într-un acces de confuzie și isterie: “Dumnezeu se schimbă și evoluează ca si noi înșine; Dumnezeu trăiește în noi și în inimile noastre. Când raspandim dragoste și bunătate în lume, atingem divinitatea noastra si o recunoastem. Biblia este o carte sfanta foarte frumoasa, dar, ca toate lucrările mari antice, unele pasaje sunt invechite.Unii le arata ca intolerante si critice. Este timpul sa vedem aceste versete ca ulterioare interpolari, spre deosebire de mesajul de iubire și de adevăr care este expus diferit in Scriptură. În conformitate cu noua noastra interpretare, vom începe să hirotonim femei Cardinali, episcopi și preoți. În viitor, sper că vom avea un papă de sex feminin. Ca nici unei femei sa nu i se inchida usile, ele sunt deschise pentru toti oamneni! ” Unii cardinali ai Bisericii catolice s-au aratat contrariati recentelor declaratii ale Papei.

Sursa: https://deveghepatriei.wordpress.com/2015/04/06/papa-de-la-roma-nu-exista-iad-toate-religiile-intr-una-singura-acceptam-orice-este-sau-nu-falsul-profet/

Advertisements

103 responses to “Papa de la Roma: “Nu exista iad, toate religiile intr-una singura, acceptam orice…”.

  1. Incotro se indreapta lumea asta…pierdem toate valorile morale inlocuindu-le cu idei noi, total eronate, ce de mult timp le-am condamnat . Ce de mult condamnam acum e pus la rang de cinste , ramanem fara pic de structura, fara identitate…evoluam..de fapt involuam. “Nu ne tragem spre maimuta, dar ne indreptam cu pasi repezi spre ea!” , zicea bine un parinte intelept.

    • Esti un cretin, “prietene”! Singurul care nu a reusit sa evolueze esti tu, cu creierul tau de maimuță, desi ma tem ca jignesc animalul… . Religia, de orice natura, trebuia sa evolueze de mult timp, dar datorita primatelor care o conduc si care stim bine ce interese au, a ramas in mocirla.

      • da, inapoiatul ala de Dumnezeu a refuzat pana acum sa se conformeze poftelor noastre! ce dobitoc, asa-i?

      • Cel care nu a reusit sa evolueze esti tu, pentru faptul ca ai nevoie sa jignesti pentru ati expune opinia. Daca gandesc diferit asta nu inseamna ca tre sa ma condamni..E opinia mea , respect-o sau nu o lua in seama. Multumesc!

      • Evoluția așa cum o vezi tu , are de-aface cu învățătura necuratului , ce iată , iese la iveală , pe față , dar bine ascunsă în mantia papală !!!

      • Creierul tau e in mocirla prietena daca tu crwzi ca e ok ce zici acolo

    • Care valori morale?Aici e vorba de perceptie si atat.Cum percepem divinul in noi si in afara noastra.Si nu te mai ”maimuta-ri”

      • Stiu , hai sa percepem divinul cum visam noi in noaptea asta si sa lasam Dumnezeul autentic de o parte, ca al nostru-i mai bun…zice la Carte ca in vremurile din urma credinta multora se va pierde…

    • Ai perfectă dreptate.Astea-s vremurile din urmă în care cei cu valori morale şi idei curate despre viaţă sunt batjocoriţi exact cum a fost Iisus înainte să fie răstignit.

      • Oare! ! ești sigur de asta? Doamne! ! ! …de ceva timp am început să iau parte la discuții pe teme religioase (pe facebook-ul ăsta nenorocit) și am observat că există foarte mulți oameni care nu au nici un pic de educație religioasă (nu mai zic duhovniceasca ) dar care țin neapărat să își arate nimicnicia, răutatea și mai ales prostia și faptul că nu au pe Dumnezeu înaintea lor, că au sufletul gol (dacă îl au) și umblă pe lumea aceasta ca niște ” zombie “, fără nici o țintă! Cum să nu existe atâtea nenorociri pe lumea asta ,când sunt atâția oameni fără credință și care nu vor să primească Cuvântul Adevărului! Doamne Ajută -ne pe noi păcătoșii

    • esti cretin fara suparare, sunt oameni ca tine care trebuiesc bagati intr-un lagar si arsi cum facea Hitler. Papa mi se pare ca face un lucru minunat sa promoveze iubirea pentru aproape indiferent de sex, orientare, religie, rasa. Esti un idiot si sper sa ajungi sa ramai un singuratic tu si cu iocanele si ideile tale tampite ca lucrurile involueaza doar pt ca o femeie ar avea acelasi drepturi ca un barbat sau ca un cuplu trebuie foarmat din stereotipul din biblie….nu fa copii te rog, faci un bine omenirii

    • cum sa nu exista iad,scrie Biblia…atunci toti oameni face ce vor,fura, ucide..ca nu o sa fie pedepsiti niciodata.Papa francisc vorbeste prostie!

  2. @beyourownhero94 Acelasi lucru se spunea acum 2000 de ani, acelasi lucru se va spune si peste alti 1000 de ani!
    Nu exista involutie! Toate schimbarile inseamna experiente noi, noi acumulari!

    • Nici măcar pe departe … OAMENII SĂ SE UNEASCĂ , deoarece există UN SINGUR ADEVĂR , un singur DUMNEZEU !!!

  3. eu chiar cred ca e o minciuna mare scrisa aici…nu cred ca papa a spus asa ceva…iar in caz contrar…de aia bisericile lor sunt goale…au adus credinta dupa oameni si nu oamenii dupa credinta!!!
    a innebunit lumea asta de tot.

    • Simona, poti fi sigura ca este sau o minciuna gogonata, afirmatii care nici macar nu exista sau, cea cu iadul, este inerpretata tendentios. Ca dovada, fapte concrete:
      http://www.hotnews.ro/stiri-international-19877830-papa-francisc-reuzat-ambasadorul-propus-francois-hollande-vatican-pentru-homosexual.htm.
      Pe de alta parte te inseli amarnic. Bisericile sunt goale tocmai pentru ca nu a adus (Biserica Catolica) credinta dupa oameni. Un exemplu? Nu admite recasatoria. Din pacate, in biserica “sora” lucrurile nu stau asa.

    • :)))) ce te contrariaza mai mult Simona, faptul ca nu exista iad, faptul ca toate religiile sunt egale…faptul ca noi toti trebuie sa avem aceleasi drepturi indiferent de sex, rasa sau religie, sau poate faptul ca acest om vizionar incearca sa inoculeze in mintile prea inguste a unor cardinali, ca FEMEIA trebuie sa aibe aceleasi drepturi in sanul bisericii si chiar sa aspire la postul de cardinal sa papa…!???

  4. comentariul de mai sus cred ca 100% corespunde cuvintelor cuiva din biserica majoritara oficiala din timpul lui Isus,socati de afirmatiile Lui si ale discipolilor.Nu,dragul meu,tot cea ce stii tu trebuie sa moara ca sa te poti naste a doua oara..si de mers mergem astfel inspre imparatia lui Dumnezeu,care se pare ca e altfel decat tot ce ai crezut vreodata,impreuna,toti,toate religiile,cu toate cartile sfinte si chiar si fara…si asta e chiar Divin 🙂

    • Nu , nu religiile , ci OAMENII , așa cum am mai spus :OAMENII SĂ SE UNEASCĂ , deoarece există UN SINGUR ADEVĂR , un singur DUMNEZEU !!!

  5. Ca articolul sa fie demn de crezare va rog saaratati sursa citatelor! Pentru a impresiona e usor sa scoti vorbe din context si sa le interpretezi dupa bunul plac. Onestitatea intelectuala cere acest lucru, daca autorul are minima pregatire intelectuala! In rest titluri de can-can…!

  6. o sa fiti surprinsi ca iadul, ca de altfel toata lumea spirituala (buna sau rea) este la fel de reala ca tu si cu mine… insa daca va riscati sa credeti ca nu exista aceasta lume spirituala (si iadul), o sa aveti o supriza neplacuta la trecerea din viata aceasta… eu nu m-as risca

      • RELIGILE SUNT FACUTE DE OMENI IN INTERES 0MENESC CREDINTA SE CAPATA DE LA DUMNEZEU IN DAR SA NU LE CONFUNDAM RELIGIILE AU LA BAZA LEGEA DEMOCRATICA CREDINTA SE BAZEAZA PE LEGEA TEOCRATICA RELIGILE LE CONPAR CU PARTIDELE POLITICE FIECARE CU INTERESELE IEI PAMINTESTI DE AFACERI CREDINTA SE DA IN GRATIS RELIGILE ITI SOLICITA TAXA ISUS SPUNE LA MATEI CP 10 FARA PLATA ATI PRIMIT FARA PLATA SA DATI SUNT DOI STAPINITORU LUMI SI PASTORU LUMI PE CARE IL ASCULTAM?

    • Cam așa ceva , numai că , este vorba numai de iad , …. hai să-i spunem altfel… Locul de ispășire a pedepselor DUMNEZEIEȘTI , primite după faptele celui CU DREAPTĂ MĂSURĂ JUDECAT ȘI ”RĂSPLĂTIT” , căci este real , așa cum reiese și din cele spuse de tine ! Doar ca idee , BICELE , renumite … sunt de fapt RADIAȚII distructive , tip X sau de altă natură cu care sunt ”loviți” cei condamnați !

    • Hai ma, sa mori tu, ai fost in iad cumva? Nu mai o da atata de garduri, revino cu picioarele pe pamant. Nu mai traim in Evul Mediu ca sa credem toate aberatiile astea fara vreo dovada sau substanta.

  7. @beyouownhero94 nu ai inteles nimic 🙂
    Toate porcariile pe care tu le crezi ca fiind drepte/adevarate, defapt sunt niste texte scrise de unii acum apropae 2000 ani. S-a descoperit ca genetic esti homosexual si nu tine de vointa ta,ca fapt divers sunt peste 1500 de specii de animale ce s-a observat homosexualtiatea.
    Poate si sper ca Dumnezeu e mai destept decat astia care pupati moaste.

    • Genetic esti homosexual? Nu stiu unde ai citit informatia asta, probabil vroiai sa spui ca in primele luni si baietii si fetele au acelasi sex (cat sunt in uter). Genetic suntem programati sa ne putem inmultii, cam asta-I scopul oricarei specii. Cum doua persoane de acelasi sex nu se pot inmultii nu vad cum programarea genetica ar sugera ca suntem homosexuali cu totii. Cat tine de cele 1000 si ceva de specii care practica homosexualitatea am si acolo cateva dubii.. dar sincer cel mai bun argument care sa contrazica sunt celelalte milioane de specii care nu practica. Ajungem sa ne agatam de exceptii doar ca sa ne sustinem o anumita idee, e ca si cum intr-o plasa de 100 de bile albe gasim una rosie si apoi sustinem ca toate bilele albe ar trebui sa fie rosii sau cel putin ar trebui sa se accepte ca in plasa respectiva isi are locul si bila rosie, cand e clar ca nu e asa.

    • Cei care au scris acele texte de aproape 2000 de ani au fost cu adevărat inspirați de Duhul Sfânt pentru că trăiau o viață mult mai autentică din perspectiva metafizic-spirituală. Și nu, nu s-a descoperit niciunde că ești homosexual, asta e ceva hilar.

    • Nea Andrei … nume predestinat …dar ”invers” , TOATE ACESTE DESCOPERIRI , în fapt teorii calpe , au fost contrazise nu de mult , de către aceiași cercetători , căci nu au BAZĂ ȘTIINȚIFICĂ !!! Iar despre MOAȘTE , se știe CLAR , fiind , de exemplu , CONTROLATE ȘTIINȚIFIC prin foto KIRLIAN , că , experimental , tăind o BUCATĂ DINTR-O FRUNZĂ , ÎN FOTOGRAFIA FĂCUTĂ DUPĂ ACEASTA CONTURUL FRUNZEI VA RĂMÂNE ÎNTREG !!!!!!!

  8. Prostii debitate de un jurnalist, fara a da declaratiile Papei.
    P.S. Sunt ortodocsa, traiesc in Italia si n-am citit niciodata prostii de astea.

    • Ar fi cazul sa citești “prostii De astea” mai des, poate ți se va mai deschide mintea. Te iei aiurea de jurnalist doar pt ca nu iti place ce a scris el? Cu asta vorbești singura despre nivelul tau de credință….

    • Interesant … dar ne poți prezenta DECLARAȚIILE IN EXTENSO , ALTELE DECÂT CELE PREZENTATE AICI !!! FĂ UN MATERIAL ȘI POSTEAZĂ-L TE ROG ! MERITĂ TOT EFORTUL ! MULȚUMESC ; ORI CE HOTĂRÂRE VEI LUA !

  9. biblia este adevarata si vorbeste despre astfel de evenimente…Domnul Isus vine curand, semnele venirii Lui se arata.Trebuie sa ne pregatim de orice fel de idei eronate, pacificatori care nu sunt decat instrumente ca sa ne indeparteze de adevarul Noului Testament care este clar. Iadul exista, nu a fost creat pt oameni, ci pt ingerii cazuti, dar Domnul pe langa faptul ca este iubitor si iertator este si drept, altfel Domnul Iisus nu mai era nevoie sa moara pt pacatele noastre si sa ne dea darul credintei in El.

    • Apreciez ca stii sa comunici corect. Iar legat de mesajul papei… Daca vrei sa-l gasesti și în alta parte, doar cauta mai atenta, bine maica-mea?

  10. Eu cred ca astfel de declaratii,daca sunt reale, o sa puna pe butuci Biserica catolica. Sa amesteci raul cu binele, tu cel ce spui ca esti mesagerul lui Dumnezeu pe pamant, insemna sa indemni toti ratacitii lumii sa faca pacate ca oricum sunt tratate la gramada si la fel cu cele bune.Saraca Biserica catolica! Ortodoxia a pastrat calea, adevarul si viata transmisa noua de Mantuitor din vremea veche. Nu a facut nici o concesie si le sta in gat multora care o vor distrusa. Dar apa trece , pietrele raman!

    • In biblie este scris ca preotii ar trebui sa traiasca fara sa adune bunuri materiale.Deci te rog explica-mi de ce o majoritate din preoti sunt lacomi dupa bani
      Si de ce avem nevoie de o biserica care costa peste 500 milioane de euro?

  11. Pentru noi ortodocsii papa este egal cu 0 un eretic,mana dreapta a masoneriei,un iezuit.Inchinati-va voi papistasilor impreuna cu musulmanii(care se-nchina lui allah zeul lunii si-l au ca profet pe mahomed depsre care ne avertiza Hristos),cu orinetalii hindusi(care se-nchina zeilor hinduismului-toti zeii nemurilor sunt draci)si cu budistii(care cred ca se pot mantui singuri si nu exista un Dumnezeu personal),dar cu noi unirea nu va avea loc in VEAC,nuai daca va intoarceti la ortodoxia de care v-ati lepadat la 1054.Bine au spus sfintii cntemporani cu noi,acest papa este papa cel negru,inaintemergatorul anticristului,calul de bateie al masoneriei luciferiene.Cum nu exista iad mai trompeta a sionistilor,daca Hristos spune ca este?Despre ce purgatoriu ati bolborosit pana cum daca Hristos Dumnezeu spune clar ca sunt doar doua dimensiuni spirituale in care poate ajunge sufletul dupa plecarea din trup?Nici acum dupa 1mie de ani nu va-ntrebati de ce Lumina Sfanta vine doar la Pastele ortodox?

    • Foarte corect.Ortodoxia e cea mai aspra si mai aproape de Dumnezeu dintre toate religiile crestine.

    • “orinetalii hindusi(care se-nchina zeilor hinduismului-toti zeii nemurilor sunt draci)” – daca mergem pe logica asta, Dumnezeul in care crezi dumneata ori e mort, ori e drac. Daca mergem si mai departe cu logica asta, daca zeii nemuritori sunt draci (rai) inseamna ca in lume raul va exista intotdeauna, bun-ul insa nu… De unde stii dumneata ca Hristos a spus acele lucruri? Ai fost prezent/a acolo cand le-a spus?

    • Citesc și plâng. Citesc. Sunt scârbit. Oare nu mai evoluează omenirea asta? De fapt nu de omenire e vorba ci de o serie de habotnici îndoctrinați (laici și clerici în egală măsură) care nu știu să-și apere convingerile și ideile decât cu pumnul în gura altora, cu amenințări și abordări brutale și violente (atât în limbaj cât și în atitudine, uneori cu arma dacă se poate). Nu acceptăm alte idei. Nu acceptăm alte opinii, dar le susținem pe ale noastre dând dovadă de un analfabetism primar ! Fără argumente teologice, științifice sau de orice altă natură. Fără limba română chiar. Nu pot să cred că sunt contemporan cu asemenea persoane. Școala nu mai are rost pentru aceștia. Învățăturile (CORECTE) teologice și laice sunt nule pentru acești analfabeți cu aere de sfertodocți. Puneți oameni buni mâna pe o carte de gramatică înainte de a apăsa pe tastatură și verificați dacă aveți creierul (sau ce o mai fi rămas din el…) conectat atunci când vă apucați să scrieți sau să vorbiți inepții demne de perioada glorioasă a Inchiziției.

    • “Nici acum dupa 1mie de ani nu va-ntrebati de ce Lumina Sfanta vine doar la Pastele ortodox”. Iti spun eu de ce. Pentru ca nimeni in afara de ortodocsi nu da 2 cepe degerate pe asa zisa “lumina sfanta”. Oamenii normali zic ca lumina in general e sfanta, ca fara ea nu ar exista viata. Dar e prea complexa aceasta idee ca sa o inteleaga drept-credinciosii ortdodcsi.

    • Tu ești un eretic mai mare decât Papa. Hindușii nu se închină mai multor zeități, ei sunt trinitari la fel ca ortodocșii. Îl au pe Brahma, Vișnu și Shiva, precum îi avem noi Pe Dumnezeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. Mai informează-te.

    • Vrei sa stii cum vine lumina la ortodocsi in noaptea de inviere?! Fitilul de lumanare este imbibat cu fosfor iar in contact cu aerul fosforul se aprinde….Daca vrei demonstratii video cauta pe net. Paste fericit…nu lumina aia e importanta ci lumina lui Cristos cel inviat din sufletele noastre.

    • Jesus Christ, :D))) chiar esti reala? De unde ai venit mai fatuco, din Evul Mediu?….te-a saltat un vortex al timpului si ai cazut in cap aici printre noi, in sec 21? Nu-mi vine sa cred ca personaje ca tine si inca cativa care mai posteaza pe-aici, sunteti reali, traiti printre noi si aveti si opinii!!!!

    • Cauta despre fosfor alb pe Wikipedia si o sa ai o șansă sa-ti faci un bine. Ca o sa crezi sau nu ce gasesti… Totuși dă-i o șansă si cauta, apoi fa legătura si revino cu un reply pt ca sunt curios ce părere o sa ai, ok?

    • Corect ….: doar OAMENII SĂ SE UNEASCĂ , deoarece există UN SINGUR ADEVĂR , un singur DUMNEZEU !!!

    • Ai tu o dovada ca “lumina” se aprinde singura?
      De unde stii ca nu este ceva ascuns in mormant?

    • Pe ce argumente iti bazezi afirmatia sau ce documente oficiale ale Bisericii Ortodoxe ai citit?

    • “Stirea” este preluata de pe un site gen “timesnewroman” adica nu e nimic adeavarat

  12. Prin declaratia lui acest papa ne demostreaza ca este ateu, adica nu crede in Dumnezeu, si sa va spun si dece este asa. In primul rand daca ar fi dupa cum spune el de ce ar mai lasa Dumnezeu oamneii sa ia decizii de unii singuri si sa se omoare intre ei cum fac in ziua de azi? Modul prin care Dumnezeu a ales sa acorde o sansa omului este Isus Hristos, pe care l-a trimis pe pamant sa moara pentru pacatele oamenilor! El a fost singura solutie prin care Dumnezeu mai poate ierta omul de pacatele lui! Credeti in Isus Hristos si urmatil daca vreti sa ajungeti in cer si nu in iad si daca vreti sa aveti sufletul impacat pe acest pamant! Singurele religii in care toti sunt egali sunt cele crestine si nu ma refer la secte mici care se bazeaza pe anumite idei din scriptura sau pe traditii ci religiile care au la baza SCRIPTURA asa cum a lasat-o Dumnezeu de-a lungul acestor sute de ani!

  13. Cerul si pamantul vor trece dar cuvintele Mele nu vor trece;D-l Isus a spus despre tote aceste lucruri ca vor venii si se vor implinii negresit.Domnul vine Maranata.Amin

  14. Cine nu va deschide ochii bine pe pamant ii va deschide la iad ! Daca e adevarat ce zice papa si se va face ce zice sigur vine sfarsitul lumii ..

  15. credinta sta in sufletul omului si nu in ceea ce face,iadul exista la fel cum cred ca exista si raiul la fel cum exista bine exista si rau totul se intampla cu un motiv iar unirea regiilor nu este o idee deloc buna

  16. e normal sa se intample asta. este o incercare disperata a bisericii mondiale de a recastiga membrii care s-au pierdut din cauza doctrinelor invechite si a noilor descoperirilor in stiinta.

  17. Va rog nu mai fiti habotnici, ma refer la ortodocsi. Omul va fi judecat dupa constiinta lui asa ca nu mai interpretati gresit. Orice persoana se poate mantui indiferent de religie, neam, rasa cum vreti voi. Ce raspuns aveti referitor la cei care sunt in mijlocul junglei din Australia si nu au avut contact cu vreo religie? Cumva acestia nu se mantuiesc? Asa ca incetati de-a mai eticheta referitor la ce religie practica cineva in general. Daca iubire exista, cu siguranta ca si Dumnezeu e prezent acolo. Iad exista ca si stare a constiintei cum exista renegarea lui Dumnezeu, asa ca fiecare o sa sa se uneasca dupa aceasta viata cu cel caruia i-a slujit (lumina, intuneric)…e concludent ca fiecare actiune isi are misterul ei si ca la fel ceea ce vom trai, simti dupa ce transcedem e imposibil de explicat…

  18. Adevar si minciuna
    ..cea mai inselatoare declaratie din toata istoria religiei crestine.

  19. O mizerie de articol ca si sursa de unde a fost preluat. Nu am gasit in articole sursa reala a celor afirmate. Totusi, poate ma lamureste si pe mine cineva…a fost Isus ortodox?

  20. relax people, tot articolul e facatura! mergeti pe situl vaticanului unde-s toate discursurile papei si vedeti ca nu a zis niciodata chestii de genul asta care is inspirate mai mult din teoriile NWO si ca sa dea apa la moara ortodocsilor care zic ca papa e antihristul 🙂 din pacate iadul exista pentru ca iubirea lui Dumnezeu nu poate incalca libertatea omului care-l poate refuza pana la capat mantuirea. Cristos a-nviat!

  21. Papa Francisc declară: “În conformitate cu noua noastră interpretare, vom începe să hirotonim femei Cardinali, episcopi și preoți. În viitor, sper că vom avea un papă de sex feminin. Ca niciunei femei sa nu i se inchida usile, ele sunt deschise pentru toti oamneni!”
    Hmmm … Dacă raportăm aceste afirmaţii la episoade din cartea “Codul lui DaVinci”, ajungem la concluzia că romanul lui Dan Brown este o prefaţare a vremurilor pe care le trăim. Scriitorul american susţine că marele geniu al Renaşterii a strecurat în tabloul “Cina cea de Taină” o serie de simboluri oculte. Printre acestea, apostolul Ioan, care stă în dreapta lui Iisus, ar fi în realitate o femeie – Maria Magdalena – întrucât personajul are sâni. Şi, întradevăr, dacă privim apostolul mai atent, constatăm că este de-a dreptul efeminat, având două umflături vizibile cu ochiul liber în dreptul pieptului.
    Concluzia care se desprinde este una singură: femeia nu a fost marginalizată de alaiul lui Iisus Christos, ci dimpotrivă onorată şi pusă pe picior de egalitate cu bărbatul.
    N-ar fi de mirare dacă, în viitorul apropiat, Papa Francisc ar recunoaşte faptul că Iisus a fost căsătorit şi a avut copii. Regizorul Martin Scorsese arată acest lucru încă din 1988, în filmul “The Last Temptation of Christ”, cu un Iisus interpretat magistral de actorul Willem Dafoe. Şi romancierul Dan Brown susţine că Maria Magdalena ar fi fost nevasta Mântuitorului.
    Iar toate aceste dezvăluiri ar putea indica un singur lucru: faptul că trăim zilele din urmă.

  22. Vedeti voi ce dragoste este Dumnezeu cat de curand, h! Uniti in tottul bine si rau, va da papa vostru de va gadila urechile cu Dumnezeul asta pe care cica il avem toti, imi vine sa plang pentru ca si voi sunteti ca mine si nimeni mai presus de altul, toti supusi acelorasi slabiciuni… Dar atata timp cat alegeti lucruri ce duc spre pierzare, ma tem ca si alegatorii ajung intr-acolo! Numai bine la toti!

  23. Iadul este perceput de fiecare religie in parte intr-un anumit fel. Unii cred in iazul de foc, altii cred in iad ca o despartire de Dumnezeu, altii cred in iad ca un al doilea potop dar de data asta cu foc, probabil o bomba nucleara care v-a distruge pamantul timp de 1000 de ani, altii la mormant se termina totul. Indiferent ce cred unii sau altii, ceea ce e important de stiut este ca odata si odata vei sta inaintea lui Dumnezeu pentru a da socoteala de ce ai facut pe pamantul asta. S i atunci nu o sa mai ai o a doua sansa .

  24. Interesant ce speriati pot fii unii oameni – cand Papa nu face decat sa afirme explicit iubirea netarmuita a lui Dumnezeu, ei se tem sa il piarda. Oare nu este vorba mai degraba de o pierdere a FRICII? Si oare ce este nou in acea biserica in care in vremurile de autoritate Papii si cardinalii intretineau in vazul lumii femei, copii si nepoti?

  25. ce terminati! Nu exista dumnezeu nici viata dupa moarte retardatilor! muriti si atat! prosti inculti!

  26. Asta cu Lumina Sfanta … si adusul cu avionul e o vrajeala pentru cei ce inca mai pupa oasele altor muritori. De aia suntem ramasi in urma, ca avem impresia ca religia inseamna sa ne pastram obiceiurile antice (preluate de la paganii de daci), sa credem ca femeia e ‘murdara’ (desi s-au inventat tampoanele de ceva timp) si sa pupam mainile tuturor pedofililor/deviatilor sexuali/jmecherilor/afaceristilor cu fuste de popi ce vor catedrala neamului dar neaparat cu cupole din aur.
    Poate ca pur si simplu ar trebui cei ce indoctrinati de ‘ortodoxismul’ habotnic, sa isi deschida ochii, nu sa ramana la stadiu de salbatici ca si cei din statul islamic. Nu e nicio diferenta intre gandirea lor si a voastra: cine nu se inchina la zeul nostru trebuie ‘lichidat’.

  27. Dar care este sursa de unde sau inspirat cei la de la saitul de veghe patriei ,care sunt cunoscuti ca reprezentand o organizatie de extrema dreapta ,care promoveaza itoleranta religioasa si nu numai.

  28. Vremea in care Anticristul se va arata a inceput deja. Cine nu vrea sa creada ca venirea Domnului Isus este aproape o face pe propria raspundere si spre propria pierzare VESNICA. Dar Dumnezeu de aceea a dat omului dreptul de a putea alege….astfel cine da cu piciorul la oferta de dragoste a lui Dumnezeu:….”Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea,ca a dat pe singurul Lui Fiu , ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata VESNICA”… nu poate sa se disculpe si sa zica ca nu a stiut. Si urmarea : Dumnezeu, in adevar, n-a trimis pe Fiul Sau in lume ca sa judece lumea, ci ca lumea sa fie mantuita prin El.
    Si punctul culminant: Oricine crede in El nu este judecat; dar cine nu crede, a si fost judecat, pentru ca n-a crezut in Numele sigurului Fiu al lui Dumnezeu.
    Ioan 3:16- 18
    Ioan 3:35 spune ca o concluzie:
    Cine crede in Fiul, are viata vesnica; dar cine nu crede in Fiul, nu va vedea viata, ci mania lui Dumnezeu ramane peste el.
    Cat despre ceea ce zice Artifex Biblia. …..care este o carte invechita de 2000 de ani zice la 2 Petru 3: 3, 4 urmatoarele :” Inainte de toate, sa stiu ca in ziele din urma vor veni batjocoritori ….si vor zice: “Unde este fagaduinta venirii Lui? Caci de cand au adormit (Nota:murit)parintii nostru. , toate raman asa cum erau de la inceputul zidirii.
    Asa ca fiecare pe spuza lui. Dar cum mai zice un vers din Biblie. …..sa nu se pomeneasca veniti prea tarziu….si sa mearga dupa aceea intr-o vesnicie de regrete si suferinta.
    Concluzie: Dumnezeu a dat omului posibilitatea de a- si alege singur destinul: ori cu Dumnezeu in rai intr-o fericire vesnica
    sau cu diavolul si ingerii lui in iad intr-o suferinta vesnica.
    FIECARE POATE SA ALEAGA

  29. Ce anume va contrariaza mai mult, faptul ca NU exista iad, faptul ca toate religiile sunt egale…faptul ca noi toti trebuie sa avem aceleasi drepturi indiferent de sex, rasa sau religie, sau poate faptul ca acest om vizionar incearca sa inoculeze in mintile prea inguste a unor cardinali si nu numai, ca FEMEIA trebuie sa aibe aceleasi drepturi in sanul bisericii si chiar sa aspire la postul de cardinal sau papa…!??? Cutremurator nu!? 🙂 P.S. Atee convinsa!

  30. Cum banuiam,.papa este omul dracului.
    Si este total fals si fara argumente ce a spus. Noi ne schimbam,dar Dumnezeu nu se schimba dupa noi.
    Biblia are atatea scrise despre zilele noastre,si el spune ca e un text invechit? nu trebuie sa fii credincios sa vezi cate minciuni a spus,trebuie sa gandesti

    • Deci textele din biblie de genul, “daca plange copilul si nu il poti potoli, ineaca-l” nu sunt invechite? da, asa e, sunt cu totul tampite, atemporal vorbind

    • total nefundamentata pe argumenta aceasta afirmatie, in special ca este omul dracului!

  31. Dus cu pluta rau. Daca toti paginii cred in acelasi Dumnezeu…atunci papa a luat o pe aratura rau. Aia cred in iatagan mai adevarat zis. Deoarece decapiteaza si azi pe crestinii neajutorati de regula..

  32. Pe net circula tot felul de declaratii care sunt rupte din context si puse ca si cum ar fi spuse de Papa Francisc. Nu se intreaba nimeni care este sursa de informatie, cum suna textul original. Intrebarea este : Cand au fost publicate aceste declaratii , data , ora si ziua si cu ocazia carui discurs ? Este exact ca si atunci cand un preot ( de orice confesiune crestina ) spune de pe altar: “ateii zic ca nu exista iad”, iar un oarecare, rau intentionat spune altora: “azi parintele a spus la predica de la altar ca nu exista iad”.
    Asadar, NU dati crezare tuturor minciunilor care circula pe net, nu fac decat sa otraveasca sufletul si sa invrajbeasca fratii crestini intre ei.

  33. – Multe căi pot părea bune omului, dar la urmă se văd că duc la moarte. – Proverbe, 14:12

     Calea ce li se pare dreaptă oamenilor este mântuirea prin fapte bune, prin cultivarea unui caracter nobil. Mult mai mulţi oameni se duc în iad munciţi de această concepţie falsă decât de oricare alta. Într-un sens mai larg, calea care i se pare omului dreaptă este cea pe care merge el, cărarea voii sale proprii, care dispreţuieşte călăuzirea divină şi sfaturile oamenilor. O astfel de cale nu poate sfârşi decât în dezastru şi moarte spirituală.
     Multe căi pot părea bune omului”, dar observaţi finalul acestui proverb: „dar la urmă se văd că duc la moarte”.Moartea este despărţire veşnică de Dumnezeu. Cât de important este să fii pe calea cea bună!
    Domnul Isus a spus: Ioan 14:6 Isus i-a zis: „Eu sînt calea, adevărul şi viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decît prin Mine.
    S-ar părea că e la mintea cocoşului că în rai se ajunge fiind bun şi făcând ceea ce e bine. Dar realitatea este că singurii care vor ajunge în rai sunt păcătoşii salvaţi prin har.

  34. Numai TAMPITUL asta de papa sa creada ca nu exista iad. Este a treia tampenie pe care o scoate din gura si contrazice ortodoxia.Eu personal am ajuns la concluzia ca, catolicismul nu este decat condusa de un mason -iluminat care isi doreste cu ardoare sa se implineasca ” NOUA ORDINE MONDIALA” PRIN UNIREA TUTUROR RELIGIILOR.Papa nu e decat un Excroc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s