Heidi Mund – Ce s-a intamplat cu femeia crestina care a confruntata ziua de rugaciune islamica intr-o Catedrala crestina din Germania?

2014.02.12-mrconservative-52fbae5615680-500x281În 2013 s-a ridicat în timp ce un imam ținea o rugăciune într-o biserică germană istorică. Aceasta a proclamat că Isus Hristos este Domn peste Germania. A avertizat audiența că ceea ce se întâmpla era o minciună.
Filmarea și știrea au fost văzute de milioane de oameni. O creștină misterioasă, Heidi Mund, a devenit cunoscută peste tot în lume drept: ”nemțoaica curajoasă”. Deși nu-și atribuie niciun merit, unii cred că Heidi a rupt un blestem de peste Germania, pregătind scena pentru demonstrațiile masive împotriva Islamului în anul care a urmat de către grupul Pegida.
”Oamenii mă întrebau: ‘Știi ce ai făcut anul trecut? Ai rupt blestemul de peste Germania”’, spunea Heidi Mund.
Astăzi, Heidi Mund plătește un preț scump. Poliția o păzește chiar și când este acasă. Un grup radical de stânga a trimis pliante în zona ei în care le spunea oamenilor că locuiesc alături de o rasistă și au amenințat-o cu violență. Când ea și soțul ei Matthias au încercat să inițieze mișcarea Pegida în Frankfurt, a fost atacată prin media și Matthias a fost concediat. Membrii asociației locale a pastorilor evanghelici s-au îndepărtat de ea și au întrebat dacă Isus s-ar alătura unui grup ca Pegida. Într-o țară ca Germania, în care iubirea de țară și patriotismul sunt privite cu suspiciune, filmulețe video de pe internet o prezintă drept nazistă. Probabil că niciunul dintre aceștia nu au văzut ce a făcut anul trecut pe o stradă liniștită din Frankfurt, când Heidi se ocupa de lucrarea ei prin care oferea DVD-uri creștine celor care le acceptau, dar mai ales musulmanilor.
”Dumnezeu mă folosește cel mai des în cazul musulmanilor. Trimiterea noastră este să le oferim Evanghelia. Numai Isus este cel care le poate umple inimile. Dacă Îl primesc pe Isus ca Mântuitor, Duhul Sfânt îi schimbă și nu vor mai fi dușmanii noștri”, spunea Heidi Mund.
Heidi a trebuit să încheie lucrarea ei ce o desfășura pe străzi. Acum locuiește în semi-izolare. Iese numai când este nevoită. Deoarece nu au niciun venit, s-ar putea să-și piardă casa. A renunțat la grupul Pegida, pe care media germană îl portretizează drept nazist. Heidi spune că e format din oameni obișnuiți, preocupați de țara lor.
”Oriunde se vorbește despre ei în media, aceștia sunt numiți naziști. Acestea sunt numai minciuni. Bineînțeles că unii sunt, dar cred că majoritatea dintre ei sunt onești și-și doresc să protejeze Germania împotriva acestei ideologii violente”, spunea Heidi Mund. Acum spune că așteaptă ca Dumnezeu să lucreze și se încrede în El în această perioadă dificilă.
”Poate să ne doboare foarte ușor. Am putea să ne lăsăm descurajați, dar știu că Isus este Domnul și întotdeauna vreau să fac voia Lui”, mărturisea Heidi Mund.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s