Omul bogat si moartea

tut_75961000
Aproape de moarte, un om a făcut 3 cereri.
-(1) Ca sicriul lui să fie dus de către cei mai buni medici înspre cimitir .
-2) Ca toate bogăţiile strînse de el să fie împrăştiate pe drum pînă la mormântul lui.
-3) Ca mîinle lui să fie lăsate afară din sicriu şi la vedere.
Cineva surprins a întrebat: care sunt motivele?
El a răspuns:
– (1) Vreau ca cei mai buni medicii să transporte sicriul meu, pentru a arăta că nu au puterea de a vindeca în faţa morţii.
-(2) Vreau ca drumul să fie acoperit de comorile mele, astfel încât toată lumea să poată vedea că bunurile materiale care leam cucerit, sunt aici şi rămîn aici .
-(3) Vreau ca mâinile mele scoase afară din sicriu să fie văzute de toţii oameni , astfel încât să poată vedea că am venit cu mâna goală, şi am plecat cu mâna goală , nu iau nimic cu mine .
“Timpul” este un preţios tezaur ce îl avem . Într-un timp îndelungat se poate strînge mai mulţii banii sau alte lucruri .
Banii au preţ în faţa multora dar orcît de frumoase haine ţi-ar da ei , înaintea lui Dumnezeu ele nu pot acoperi nici macăr un păcat .
Unul din frumoasele cadouri ce le avem de la Dumnezeu este timpul pe care îl putem petrece ori cu Dumnezeu ori al irosi în alte locuri deşarte .
Astăzi dacă suntem încă în viaţă avem prilejul ca TIMPUL care ni sa dat să-l preţuim ,,… dacă chemaţi ca Tată pe Cel ce judecă fără părtinire pe fiecare după faptele lui, purtaţi-vă cu frică în timpul pribegiei voastre;(1 Petru 1:17)
Biblia ne învaţă că este viaţă după moarte .
,,Dumnezeu nu este un Dumnezeu a celor morţi , ci a celor vii căci pentru El toţii sunt vii ”( Luca 20 -38 ) Dumnezeu oferă un TIMP cadou fiecărui om pentru a avea şansa vieţi veşnice – El a dat pe Fiul Său la cruce să moară în locul nostru . Cine îl primeşte ca Mîntuitor , are viaţă veşnică .Amin , Amin .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s