Ultima suta de metri pentru crestini in SUA? New York Times: Bisericile trebuie OBLIGATE sa accepte homosexualitatea

timesUn editorialist al ziarului New York Times a scris că bisericile creștine trebuie „convinse sau forțate” să își schimbe învățăturile în ceea ce privește homosexualitate.

Frank Bruni, el însuși homosexual, scrie că religia este „ultimul refugiu pentru homofobie”.

Religia va da o licență pentru discriminare. Îi va face pe tinerii homosexuali din familiile fundamentaliste să treacă printr-o agonie inutilă: sunt stricat, sunt condamnat?”, scrie Bruni.

Bruni îl citează pe Mitchell Gold, un magnat din lumea mobilei, care spune că „liderii bisericilor trebuie obligați să scoată homosexualitatea de pe lista păcatelor”.

Editorialul vine în contextul în care o lege dată de statul Indiana pentru a proteja libertatea religioasă și de conștiință a fost atacată furibund de către lobby-ul LGBT, reușind să o modifice într-un sens opus celui intenționat.

Mai mulți lideri creștini și conservatori din SUA au îndemnat oamenii la rezistență non-violentă și nesupunere civică, în cazul în care Curtea Supremă a SUA de la Washington va decide să legifereze căsătoriile unisex în toată țara.

Sursa: http://activenews.ro/ultima-suta-de-metri-pentru-crestini-in-sua-new-york-times-bisericile-trebuie-obligate-sa-accepte-homosexualitatea_1896656.html

Advertisements

2 responses to “Ultima suta de metri pentru crestini in SUA? New York Times: Bisericile trebuie OBLIGATE sa accepte homosexualitatea

  1. Cei ce accepta pe homosexuali se fac partasi la acest scirbos pacat care este urat de Dumnezeu.

  2. Romani 1:18 Mania lui Dumnezeu se descopera din cer impotriva …si inima lor fara pricepere s-a intunecat. 22. S-au falit ca sunt intelepti, si au innebunit;..De aceea, Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor; asa ca isi necinstesc singuri trupurile;….26. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scarboase…au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.28. Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite…32. Si, macar ca stiu hotararea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totusi, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s