Curaj, soldat!

asdCând curajul pare nebunie și frica strălucește sub mantia siguranței și rațiunii, devine greu să faci ceea ce trebuie, să spui ceea ce nimeni nu vrea să audă. Dacă dreptatea e la tine, de ce îți e teamă să o afirmi?!

Într-o lume dominată de minciună, prea puțini sunt cei care mai au curajul să proclame adevărul. E nevoie de soldați care să ducă această luptă, iar forțele inamice sunt în număr mare. Tu strigi în gura mare că ceea ce fac ei e greșit, dar ești departe de câmpul de luptă, nu e nimeni să te asculte.

Curajul soldatului e dovedit doar în freamătul luptei, deoarece acolo l-ar putea costa o mână, un picior, poate chiar viața. Dar dacă victoria e deja asigurată, în mintea lui nu mai e loc de frică. Gândul îi stă doar la gloria ce îl așteaptă acasă, la împlinirea că a luptat de partea potrivită…

Totuși, ți-aș înțelege frica – dacă ai fi singur!

„Nu ţi-am dat Eu oare porunca aceasta: Întăreşte-te şi îmbărbătează-te? Nu te înspăimânta şi nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face“ (Iosua 1:9)

Avem de partea noastră pe Cel căruia nimic nu îi este cu neputință și El a promis să ne sprijine în orice moment. Așa că ce ar putea să îți fie frică să lași în mâinile Lui: reputația, mândria, banii, sănătatea? Toate sunt în posesia Lui oricum și nimeni nu ar putea avea mai mare grijă de ele.

Și mie îmi e teamă de multe lucruri, dar mai mult de atât îmi e teamă să stau înaintea Domnului și să recunosc că am fost un laș.

Sursa: http://tineri.betania.ro/curaj-soldat/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s