Misionarul roman Titel Maghiar este in coma dupa ce locul unde se tinea slujba de evanghelizare a fost atacat de musulmani.

tm“Am fost atacaţi de musulmani. A fost o seară de evanghelizare şi cu 15 min înainte de terminare au intrat peste noi.”

Titel Maghiar este un misionar român care acum câţiva ani a fost închis în Indonezia pentru că a împărţit Biblii. Titel este în comă în urma unei explozii din partea unei grupări musulmane în timpul unei evanghelizări pe care el şi colegii lui o susţineau pe o insulă în Indonezia. În ultimul an a mai fost bătut şi ameninţat de câteva ori dar de data asta i-au atacat din plin. Iată ce mi-a relatat medicul roman Lucian Popescu care a scăpat cu viaţa, la întrebarea – ce s-a întâmplat?

“Am fost atacaţi de musulmani. A fost o seară de evanghelizare şi cu 15 min înainte de terminare au intrat peste noi. Avem peste 34 răniţi, 9 morţi, restul sunt mai uşor, alţii doar speriaţi, Titel e în comă, a mai fost un misionar în comă dar acum 2 ore a murit, deja este 6 dimineaţa, toată noaptea am stat lângă el dar momentan doar aparatele mai arată că trăieşte.”

Update:

Am reuşit să ţin legătura cu un medic neurochirurg care este împreună cu Titel în Indonezia şi în urmă cu câtva timp, a ieşit din comă, dar este sub sedative. A reuşit să răspundă la stimuli dar încă nu se pot pronunţa clar fiind nevoie de un tomograf şi alte teste. Continuaţi să vă rugaţi.

Cristian Barbosu

Sursa: http://harvestmetanoia.ro/?p=8313

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s