“Cea mai mare realizare este credinta crestina” – Manny Pacquiao

boxÎn ciuda pierderii de sâmbătă 2 mai, Manny Pacquiao a dus lupta vieţii sale împotriva lui Floyd Mayweather. El a spus că nu vrea să fie amintit astfel. El ar vrea să fie mai degrabă amintit ca un creştin devotat.

“Eu mă numesc un creştin adevărat, ştiu că mulţi oameni susţin că sunt creştini. Ei pretind că au crednință în Dumnezeu, că se roagă în fiecare zi, chiar de multe ori pe zi. Dar adevărul este că ei nu prea cred, nu îl cunosc pe Dumnezeu, ei ştiu doar de Dumnezeu, adică au auzit de El.

Ştii de ce? Dacă tu îl crezi pe Dumnezeu, vei asculta de El. Dar dacă te uiţi la mine şi eu pretind că îl cred Dumnezeu, dar nu-l ascult, acolo intervine problema … Oamenii doresc mântuirea, dar nu împlinesc cerinţele mântuirii.”

“Cred că fiecare atlet creştin ar trebui să fie deschis în legătură cu relaţia lui cu Domnul, precum şi fiecare credincios. Asta este ceea ce porunceşte Biblia. Când vorbesc altora despre credinţa mea şi speranţa mea de viaţă veşnică, ajut acei fani ai mei şi cei care mă privesc, că pot avea, de asemenea, o speranţă.”

În călătoria vieţii sale, Pacquiao a găsit credinţa mai târziu decât majoritatea. Aproape şi-a pierdut căsătoria în anul 2011, ca urmare a consumului excesiv de alcool, jocuri de noroc şi relaţii cu diverse femei.

Pacquiao în cele din urmă a realizat că era pe o cale greşită. “Am realizat că mă afllu pe calea păcatului, şi mă îndrept spre o direcţie greşită, nu numai în această viaţă, dar şi în cea veşnică. Am ajuns la punctul în care am realizat că am nevoie de Domnul Isus Hristos. Mi-am pus credinţa şi speranţa în Domnul Isus Hristos.”

În cele din urmă, Pacquiao rezumă: “Îmi place boxul, dar îmi dau seama acum că nu este totul în viaţa mea. Vreau doar să îi încurajez pe toţi cei care sunt un creştini, să împărtăşească experienţa lor de mântuire şi altora.”

Sursa: http://radiociresarii.ro/manny-pacquiao-afirma-ca-cea-mai-mare-realizare-sa-este-credinta-crestina/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s