Biblia pe telefonul tau

biblephone5-1_roDacă dorești să studiezi Sfânta Scriptură neîncetat, o poți face de pe telefonul tău mobil descărcând aplicația de mai jos.
Aceasta este disponibilă în mai multe limbi (inclusiv Română) și se poate instala pe mai multe tipuri de telefoane, condiția necesară este ca telefonul dvs să aibă suport java (minimum MIDP 1.0)

Click aici pentru a descarca.

One response to “Biblia pe telefonul tau

 1. Mesaj din partea echipei eBIBLIA:
  – Ajutati la raspindirea acestui program de studiu biblic prin postarea urmatorului mesaj pe pagina dumneavoastra de Facebook si prin recomandarea (LIKE) paginii de facebook eBiblia https://www.facebook.com/pages/eBiblia/467271936645642

  – aplicaţia de studiu biblic eBiblia pentru Android poate fi descărcată de pe Google Play dacă se caută eBiblia.ro. Pagina Concordanta (cautare cuvint) a fost imbunatatita ca sa poata face cautarea cuvintului indiferent daca pui cuvintul scris cu diacritice sau fara diacritice.
  – eBiblia Widget (pentru android) se poate descarca de pe Google Play dacă se cauta ebiblia.ro widget.
  – aplicaţia de studiu biblic eBiblia pentru iPhone/iPad poate fi descărcată de pe iTunes dacă se caută eBiblia.ro. Pagina Concordanta (cautare cuvint) a fost imbunatatita ca sa poata face cautarea cuvintului indiferent daca pui cuvintul scris cu diacritice sau fara diacritice.
  – Site-ul eBiblia (www.ebiblia.ro) oferă majoritatea traducerilor de Biblie in limba româna, care pot fi citite independent sau in paralel cu originalul din limba greaca si ebraica. Pentru studii biblice programul conține o multitudine de comentarii, precum si studii Biblice tematice. Deasemeni se pot face studii pe cuvint avind mai multe dictionare biblice cit si dictionarele ebraic-roman si grec-roman. Pagina Concordanta (cautare cuvint) a fost imbunatatita ca sa poata face cautarea cuvintului indiferent daca pui cuvintul scris cu diacritice sau fara diacritice.
  Ii multumim lui Dumnezeu pentru protectia, indrumarea, rabdarea si dragostea cu care ne-a însoțit de-a lungul acestor ani.
  In viitorul foarte apropiat programul se va putea descărca si pe blackberry playbook.

  – eBiblia pe facebook si twitter
  Daca doriti sa fiti in contact cu noi vizitati pagina eBiblia la:https://www.facebook.com/pages/eBiblia/467271936645642semnati in account-ul dumneavoastra si dati Like la pagina eBiblia
  Sau
  http://www.ebiblia.ro are in stanga jos butonul:” Like”

  Pentru twitter:
  https://twitter.com/intent/follow?original_referer=http%3A%2F%2Fwww.ebiblia.ro%2Fhome&screen_name=ebibliaro&tw_p=followbutton&variant=2.0&xd_token=bf1b25151e14f
  sau
  http://www.ebiblia.ro are in dreapta jos butonul: ”follow @ebibliaro”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s