Contact Us

  Ne puteti contacta pentru orice:

 neregula
intrebare
  parteneriat
  proiect impreuna
  eveniment
stire
  articol
  lansare de album.

                                   Pentru comenzi va rugam sunati la nr. de tel: 0763 632 135 sau la Id de messenger: deneclintit

Adresa de e-mail:

Daniel Chelaru (Fondator si Administrator) – deneclintit@yahoo.com

Calina Chelaru (Administrator) – deneclintit@yahoo.com

 

Ne puteti gasi si pe facebook la adresele :

Profilul NEclintit – prieteni, wall, photo, info

sau

Pagina NEclintit – Like, articole, evenimente, imagini cu versete by NEclintit

9 responses to “Contact Us

 1. incercati s afi-ti mai originali!
  Se pare ca in ziua de azi toti incearca sa aiba blog-ul lor, este oare doar competitie? sau dorinta de a raspandi evanghelia?

  • Noi dorim doar sa raspandim Evanghelia , departe de noi competitia .. nu stiu de cand ne urmaresti blog’ul dar daca ai fi fost de la inceput ai fi vazut ca multe site’uri care sunt foarte frecventate au copiat foarte multe idi de la noi .. am incercat sa fim originali dar am fost copiati in totul. Daca noi am pus ceva ce nimeni nu avea, a doua zi deja vedeam si pe alte site’uri.

 2. Buna ziua,

  As dori sa stiu cat ma costa sa adaugati un banner sau un link cu site-ul meu, pe blog la dumneavoastra.

  O zi buna!

 3. La numai 57 de ani, un român se zbate la limita dintre viaţă şi moarte. El şi-a pierdut total capacitatea de muncă din cauza numeroaselor afecţiuni grave de care suferă. Drept urmare, banii pentru tratamente sunt din ce în ce mai puţini, iar omul este condamnat la moarte. Citeşte în continuare povestea cutremurătoare a lui Mihai Feraru, aşa cum ne-a relatat-o chiar el într-un mail trimis pe adresa redacţiei. „Ma numesc Mihai Feraru de 57 ani, sunt foarte bolnav din 1994, primul infarct l-am suferit cand eram la serviciu, al doilea infarct l-am suferit in1998, dupa primul infarct am suferit primul accident vascular din trunchiul cerebral, dupa care am ramas cu o paralizie pe partea dreapta asta s-a intamplat in 1995, al doilea accident vascular cerebral l-am suferit in anul 2000, in 2004 am fost diagnosticat cu DIABET ZAHARAT, De atunci si in prezent fac injectii cu insulina multa, acuma de 2 ani am fost descoperit cu
  POLIARTRITA REUMATOIDA, am ajuns sa pot merge cam 30-40 m dupa care trebue sa fac o pauza, eu nu pot efectua nici un fel de activitate, capacitatea de munca este pierduta in totalitate, numai bunul Dumnezeu stie ce fel de viata chinuita duc eu zi de zi, mai ales ca duc lipsa de mancare , medicamente,si multe altele, de aceea fac apel pe aceasta cale catre toti oamenii credinciosi care-l iubeste pe Dumnezeu, sa ma ajute si pe mine din putinul lor, iar Dumnezeu si Maica domnului sa le rasplateasca darul inzecit, si cu multa sanatate. Pentru asta eu am un cont deschis la banca; RAIFFAISEN BANK IN ROMANIA ARE NR RO93RZBR0000060001059026 IN LEI .pe nume mihai feraru cod zwift: RZBRROBU”.. eu nu mint am ca martor pe DUMNEZEU, ptr ca numai el stie si vede totul, si tot Dumnezeu ne va judeca pe fiecare ptr faptele noastre, Iertati-ma. Adresa mea postala este: Mihai Feraru oficiul postal nr 1 vaslui,
  casuta postala 95, localitatea vaslui jud vaslui Romania,sau prin western-union. tel 0040761887298 .multa bucurie.va rog sa nu ma uitati,,iertati-ma ,,DUMNEZEU SA FIE CU DV CU TOTI,,DOAMNE AJUTA. A-R–HRISTOS A INVIAT..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s