Mesaje de Craciun !

Merry Christmas Quotes

 • Un craciun inseamna dragoste. Acum 2000 de ani Isus s-a nascut si a fost inconjurat de dragoste. Pe langa acest cadou maret as vrea sa iti daruiesc si eu unul micut: “Te iubesc” . Craciun fericit draga/dragule! (Mama/Tata ; Iubito/Iubitule)
 • Nasterea Domnului sa iti insenineze viata, pacea Lui sa-ti dea lumina, dragostea Lui sa iti deschida inima, iar mana Lui  sa te ocroteasca  de tot ce lumea iti ofera, ajutandu-te sa-ti deschizi  sufletul pentru El.  Hristos s-a nascut!
 • Lasa si inima ta, sa fie si ea un Betleem sfant si  curat, lui Isus inchinat. El sa-ti calauzeasca pasii pe drumul tau, si sa te ajute ca mereu sa poti spun din toata inima : Isus e mantuirea mea! Sarbatori binecuvantate!
 • Cauta pacea-ntotdeauna.  Ea te va face fericit. Pacea  e doar de la Isus. Sarbatorile sa le petreci cu El in inima, sa ai o viata binecuvantata si harul Sausa fie cu tine. Sarbatori de vis!
 • Sa ai sarbatori  de vis, cu Isus  in inima, ca vesnicia  sa o petrci cu El si impreuna cu cei dragi. Iti doresc har si pace!
 • Un craciun fericit este atunci cand il ai pe Isus in inima. Craciun fericit alaturi de cei dragi!
 • Cu un zambet de  lumina, lumea-ntreaga a cucerit. Isus s-a nascut. Craciun fericit!
 • O stea pe cer se arata. Un cor de ingeri canta “Isus s-a nascut. Pace fie in cer sus cat si jos pe pamant” . Iti doresc un craciun  plin de bucuria acestui mesaj  pe care ingerii l-au adus. Sarbatori fericite!
 • S-a nascut si pentru tine, a venit din vesnicie inconjurat de o albastra stralucire care se vede zi de zi pe cerul fara margini. Sarbatori fericite!
 • O sarbatoare nu exista fara sarbatorit. Astazi un Fiu ni s-a dat. Isus s-a nascut. Fie ca aceste sarbatori sa iti umple casa dar si inima tie si celor dragi langa care petreci. Craciun Fericit
 • Rugaciunea este numarul de telefon al lui Dumnezeu.Apel gratuit!Ca sa poti intra in legatura cu El,trebuie sa Il suni!Reteaua Lui nu este ocupata si are semnal tot timpul.
 • In aceasta zi, o voce blanda are un mesaj deosebit pentru tine, cuvinte pe care sa ti le amintesti: “Copilul meu, vreau in aceasta zi sa-ti reamintesc lucrurile pe care ti le-am spus de atatea ori: TE IUBESC CU O IUBIRE VESNICA!As vrea sa stii ca esti in bratul Meu; lucrurile ce ti se intampla, toate sunt controlate de Mine; vreau sa stii ca Eu veghez si sunt alaturi de tine. Cand tu zambesti, Eu zambesc cu tine, iar cand plangi, Eu plang impreuna cu tine.
 • Cea mai mare putere in viata e”DRAGOSTEA”.Cel mai de pret lucru e”CREDINTA”.Cele mai imprimate cuvinte:”DA POT”.Cea mai frumoasa podoaba e:”ZAMBETUL”.Cel mai puternic mijloc de comunicare e:”RUGACIUNEA”.Cea mai mare bucurie e cea de:”A DARUI”.Cel mai bun tratament de urgenta e:”INCURAJAREA”.Cea mai importanta prezenta in viata omului,e DUMNEZEU!
 • Nu iese ulei,daca maslinele nu sunt stoarse…Nici vin,daca strugurii nu sunt presati…Nici parfum,daca florile nu sunt strivite…Ai simtit vreo presiune in viata ta azi?Nu-ti face griji…Dumnezeu tocmai scoate ce-i mai bun din tine!
 • Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inimă de lemn.Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite. Claudia
Ai compus tu sau prietenii tai sms.uri / ganduri pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului? E momentul sa le faci publice!
TRIMITE-NE la adresa de email deneclintit@yahoo.com sau pe pagina de facebook De Neclintit si noi le publicam!
 
Advertisements

One response to “Mesaje de Craciun !

 1. Lasa si inima ta, sa fie si ea un betleem sfant curat,lui Isus inchinat.El sa-ti calauzeaca pasii pe drumul tau. Si sa te ajute ca mereu poti spunedin toata inima Isus e mintuirea mea.Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si pace pe pamint.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s