Cutremurator: trezeste-te biserica

Perfect adevarat, fiecare cuvintel !!! Doamne, ai mila de Bisrica ta !!! Doamne,tanjesc sa aud tot mai mult acest mesaj si in bisericile noastre.

TREBUIE SA VEZI ASTA!!!

Cititi capitolul 4 din prima epistola a apostolului Petru ! 17 Căci suntem în clipa când judecata stă să înceapă de la Casa lui Dumnezeu. Şi, dacă începe cu noi, care va fi sfârşitul celor ce nu ascultă de Evanghelia lui Dumnezeu? 18 Şi, dacă cel neprihănit scapă cu greu, ce se va face cel nelegiuit şi cel păcătos? 19 Aşa că cei ce suferă după voia lui Dumnezeu să-şi încredinţeze sufletele credinciosului Ziditor şi să facă ce este bine.

imported-photos-00024

2 responses to “Cutremurator: trezeste-te biserica

  1. Trezirea nu vine cand vrem noi s-au Papa sau alti conducatori bisericesti.
    Biserica adevarata este trezita si pozitionata in Hristos ,ea a trecut pe langa voi cand a-ti respins chemarea la pocainta si sfintire si a-ti acceptat un crestinism superficial si dictat de catre cei mari origanizatori.
    Toti cei care au respins fiecare cuvintel de pocainta si sfintire din Biblie si si-au facut crestinismul placut lor ,si si-au urmat caile si poftele si bisericile lor traditionaliste si nepocaite,nu vor vedea trezirea niciodata ,ci doar dreapta osanda care ii vor trimite in Iazul de foc.Atat.
    Nu asteptati trezirea daca nu va pocaiti in sac si cenusa cu totii ,de la cel mai mic la cel mai mare din bisericile crestine.
    Trezirea nu o sa vina la pastorii ,preotii ,evanghelistii,slujitorii liderii etc.lacomi si afaceristi ,afemeiati si preacurvari ,la masoni care sunt uniti si cu politica si cu biserica ,aceia sunt gata pentru osanda.
    Trezirea nu v-a fi cu fetele si femeile crestine machiate,care umbla cu pantaloni,tunse ca barbatii ,cu tocuri ,cu fuste scurte,mandre si preacurve care ispitesc baietii si barbatii in biserici si umbla cu ei in diferite cica “slujiri” ,acelea sunt sortite deja pentru osanda.
    Trezirea nu vor venii la baietii crestini care isi lasa plete,au iphone si alte marci scumpe ca sa se dea mari prin biserici si umbla in cafenele,Mall-uri cu fel de fel de fete pe care le plimba cu masini de lux si necasatoriti si isi fac de cap prin biserici facand sedinte foto si petreceri cica crestine .
    Va dau o veste buna ,cand veti auzi ca Israelul v-a fi inconjurat de osti atunci v-a fi o noua si ultima trezire pentru cei care au ramas tari in credinta lor si nu s-au compromis cu lumea ,atunci v-a fii prigoana crestinilor si v-a fi urmatoarea mare TREZIRE A BISERICII LUI HRISTOS.
    Oare o sa rezistam acestei trezirii ?!!
    Dumnezeu sa ne ajute si sa aiba mila de noi !
    Asa ca….. pocaiti-va daca vreti sa nu fiti osanditi odata cu lumea ,toti cei care inca mai sunteti lumesti si umblati dupa lucrurile acestei lumi,facandu-va vrajmasii Lui Dumnezeu .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s