One response to “Gabi Zagrean – Pocainta care aduce roade

 1. ADEVARATA PREDICA!DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE!
  (Osea.10:12)
  Semanati potrivit cu neprihanirea, si veti secera potrivit cu indurarea. Desteleniti-va un ogor nou! Este vremea sa cautati pe Domnul, ca sa vina si sa va ploua mantuire. Amin!
  Ma tem ca astfel de predici sunt zadarnice si fara nici un rezultat in bisericile de pocaiti de azi .Ce biserica din ziua de azi isi scoate afara nepocaiti cei lumesti care strica Via Lui Dumnezeu,si e plina cu tineri lumesti plini de pofte,moda,curvii ,vedetisme etc. in randul tinerilor din mijlocul lor ?!!Ar ramane bisericile goale ca pomul curatat.
  Caci ca si un pom care este curatat crengile taiate sunt aruncate departe de pom si arse in foc, asa trebuie sa faca si bisericile pocaitilor de azi .De aceea e nevoie de un mesager ca Ilie cu putere de la Duhul Sfant ,sa faca ordine prin biserici caci e foarte greu sa cureti in zilele de azi o biserica de uscaturi ,viermi etc.. caci multi umbla numai dupa membralitate de duzina si transfer de biserici,atat , cea ce e contrar Bibliei .
  1 CORINTENI 5:12. In adevar, ce am eu sa judec pe cei de afara? Nu este datoria voastra sa judecati pe cei dinauntru?
  13. Cat despre cei de afara, ii judeca Dumnezeu. Dati afara, dar, din mijlocul vostru pe raul acela.
  AMIN!
  Pastorul care trebuie sa fie curatatorul bisericii lui,nu cauta sa isi mentina o biserica curata si sa se sfinteasca intre ei ,ci din contra e si el lumesc ca si membrii lui ,deci e nevoie de un pastor gospodar nu lacom ,lenes si indiferent de sufletele crestinilor.
  Dupa roade va veti da seama ce fel de biserica este fiecare in parte
  O biserica adevarata care isi scoate afara din biserica ,tot raul ce poate strica si pe alti crestini ,va produce numai sfinti curati ,roade sfinte care sunt gata sa lupte pentru adevar .
  Unii pastori de biserici de azi lucreaza contra Bibliei si strica tot cuvantul Lui Dumnezeu cu programele lor lumesti si da frau liber pacatului in biserica ,cu fitele si ideile unor tineri si tinere (crengi uscate,nepocaitii) si de aceea trebuie sa predicati azi mai mult la bisericile de pocaiti ,neopocaiti ,decat in lume la cei pierduti.
  Va pierdeti vremea cu astfel de predici la bisericile pocaitilor ,caci ei au Biblii s-au botezat dar nu vor sa se pocaiasca si acolo nu mai este nici o sansa de mantuire caci ei cunosc Adevarul dar HULESC ,astfel vor cadea sub osanda pacatului.
  Mai bine predicati la cei lumesti ca poate de acolo veti scoate roade vrednice de pocainta voastra.Prea multa vorbarie si bani cheltuiti degeaba in bisericile la asa zisii “pocaitii de azi “fatarnici si mincinosi si prea putine roade dintre cei care nu au auzit Evanghelia DETALIATA niciodata .

  IEREMIA 4:1-3. Caci asa vorbeste Domnul catre oamenii din Iuda si din Ierusalim: “Desteleniti-va un ogor nou si nu semanati intre spini!
  4. Taiati-va imprejur pentru Domnul, taiati-va imprejur inimile, oamenii lui Iuda si locuitori ai Ierusalimului, ca nu cumva sa izbucneasca mania Mea ca un foc si sa se aprinda fara sa se poata stinge, din pricina rautatii faptelor voastre! AMIN!
  Dumnezeu sa ne ajute !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s